Bambu trosor – Bäst i test

Bambu har blivit ett allt mer populärt material på kläder, speciellt kläder där komforten är väldigt viktig som på strumpor och underkläder. Så vi har dedikerat hela denna artikeln till trosor som är tillverkade i bambu och plockat ut ett gäng bambutrosor i olika former och modeller. 

Danish Endurance Bambu Trosor – Bambu trosor string hög midja

Vårt första alternativ på vår lista över de bästa bambu trosorna är en modell från Danish Endurance. Modellen är tillverkad i bambu av hög kvalitet som är extremt mjukt och skönt mot huden när man har trosorna på sig. Modellen har ganska högt skuren midja och är en string i behaglig storlek. Modellen kommer i prisvärda paket om 3 par trosor för ca 250 kr och du kan välja lite olika färgalternativ. 

Teyli Bambu Trosor – Lågt skuren bambu trosa

Teyli är ett lite dyrare alternativ där du får ett par trosor per paket. Men modellen är extremt skön att ha på sig och de märks knappt av då de är väldigt tunna i tyget. Modellen är en lite mer traditionell trosa med lite mera tyg men är lågt skuren i midjan. Du kan välja mellan två olika färger och tre olika storlekar. 

Gina Bambutrosor – Högt skuren bambu brieftrosa

Även Gina kommer med en trosa i varje paket men är lite billigare än modellen ovan och enligt oss mer prisvärd. Utformningen är en traditionell brief som är lite högre skuren i midjan vilket gör att den sitter väldigt skönt och stadigt. Du kan välja mellan två storlekar och två färger. 

OW Intimates Bambutrosa – En snygg bambutrosa 

Denna modellen från OW Intimates finns med på flera av våra listor med underkläder och är en modell vi verkligen älskar både hur utseendet på och hur den sitter. Modellen är en klassisk stringtrosa med tunt midjeband och en triangel vid själva stringen. Den är tillverkad i en kombination av 68 % bambu, 28 % bomull och 4 % spandex vilket gör att man får det bästa av flera världar när det kommer till komfort och passform. Modellen finns i 5 olika storlekar, men för att alltid få in perfekt passform kan man själv enkelt finjustera midjebandet. Tyvärr finns modellen bara i denna rosa färgen, men som tur är så älskar vi den och trosan är en av våra absoluta favoriter. 

OW Intimates Bambutrosa – Bambutrosa g-string 

Här kommer ännu ett schysst alternativ från OW Intimates och vid en snabbtitt så är den ganska lik modellen ovan. Det som skiljer är att midjebandet är lite bredare på denna modellen och tyget är lite mer genomskinligt. Vi älskar denna snygga trosa som finns i 5 olika storlekar att välja på!

Slutsats 

Bambutrosor är här för att stanna och vi älskar materialet för det är så skönt att ha på sig. Så om du inte provat det innan så rekommenderar vi att välja ut ett par i listan du tycker om och slå till för att få uppleva maximal komfort! 

Lämna en kommentar