Genomskinliga trosor – Bäst i test

Genomskinliga trosor fräcka att ha på sig och ett sexigt alternativ för intima stunder med sin partner, men de är även väldigt lätta och tunna i tyget vilket gör dem till ett skönt alternativ att ha på sig. Oavsett varför du vill ha genomskinliga trosor så har vi listat ett gäng snygga modeller för dig att välja på!

Wolbar genomskinliga trosor 

Vårt första alternativ på listan är även det som är lite lyxigare och dyrare. Här får du en väldigt elegant trosa som är en blandning av spets och mesh vilket gör dem lagom genomskinliga. Modellen finns i två färger och 4 storlekar att välja på. 

Ow Intimates genomskinliga stringtrosor svart 

Ow Intimates har snabbt blivit en av våra favorittrosor och det finns mycket att gilla med modellen. För det första är det en extremt skön trosa att ha på sig både tack vare det tunna tyget, men kanske än mer för att modellen är tillverkad i 68 % bambu som är ett extremt mjukt material. Formen på trosan är ett snygg g-string som har lite tjockare band runt midjan. 

Ow Intimates genomskinliga trosor rosa

Samma märke får vara med på listan direkt igen och denna gången med en trosa i väldigt snygg rosa färg som är genomskinlig. Precis som modellen ovan är den tillverkad i 68 % bambu, 28 % bomull och 4 % elastan vilket gör den väldigt skön. Detta är med en g-string, men midjebandet är betydligt smalare och banden kan finjusteras för att man ska kunna få perfekt storlek på trosan. 

Passionata genomskinliga trosor

Om du vill ha en trosa som är extremt tunn, väldigt genomskinlig men har lite mer tyg så är Passionata svaret för dig! Det tunna tyget är prytt med en snygg spets som ger ett elegant intryck utan att sticka ut. Modellen finns dessutom i ganska många olika färger att välja på och de hittar du på länken nedan!

Varsbaby genomskinliga stringtrosor

Med Varsbaby får du en elegant och genomskinlig stringtrosa som vi tycker är väldigt snygg! Modellen går lite högre upp på sidorna för att verkligen framhäva dina höfter på ett sexigt sätt. Detta är en snygg modell som passar både till hetare stunder och till vardags så trosorna är väldigt sköna att ha på sig. Modellen finns i 5 storlekar och lite olika färgkombinationer att välja på. 

Varsbaby genomskinliga g-string

Varsbaby får direkt vara med en gång till på listan och denna gången med en liten, lågt skuren g-string som vi bara älskar. Modellen funkar väldigt bra att ha till vardags om man trivs i denna typen av trosa då den är både snygg och skön att ha på sig. Detta är ett väldigt prisvärt alternativ där du får 6 par genomskinliga trosor för en låg summa pengar, dessutom kan du välja på storlekar från S till 2XL. 

Calvin Klein genomskinliga trosor    

Calvin Klein är ett av våra absoluta favoritmärken på underkläder så självklart får de en plats på denna listan. Denna modell är en brasiliansk trosa som är gjord i spets. Spets är som bekant genomskinligt. Det är inte bara vi som gillar CKs genomskinliga trosor utan betygen på Amazon är på hela 4,5 av 5 stjärnor på 339 betyg, så detta är en riktig vinnare. Modellen finns i 5 storlekar. 

Rekommenderad läsning: Genomskinliga byxor

Generish genomskinliga trosor med matchande bh

Om du vill ha både trosor och bh i samma genomskinliga material så är Generish ett bra alternativ som vi tycker är väldigt sexigt. Trosan är en snygg string med ett tunt band runt midjan och tyget är genomskinligt men har detaljer som är av spets för att lyfta looken ett snäpp. Vi blev stormförtjusta av den röda färgen på bilden, men modellen finns i totalt 7 färger att välja på. 

Mulany genomskinliga trosor set 

Om du vill ha hela setet med både trosor och bh som är genomskinliga så är detta setet för dig! Setet är väldigt tunt och lätt vilket gör att det inte bara är ett sexigt alternativ utan även väldigt skönt att ha på sig. För lite över 500 kr får du två uppsättningar med BH och trosor vilket vi gillade. Men vi vill notera att det är extra viktigt att kolla storleken noggrant med denna modellen för att passformen ska bli bra och plagget ska sitta skönt. 

Qmyz genomskinliga trosor med bh 

Här får du ett alternativ som är ett set till. Vi gillar alternativet för du får en BH och 2 par trosor där det ena paret är en traditionell trosa och det andra paret är stringtrosor. Detta alternativet är extremt tunt och väldigt genomskinligt, speciellt i den vita färgen på bilden ovan. Modellen finns i tre färger till och en uppsjö av storlekar.  

Att tänka på när man ska köpa genomskinliga trosor 

För att köpet ska bli så bra som möjligt är det några saker man bör tänka igenom och de listar vi här! 

Modell på trosan: Alla typer av trosor finns i genomskinligt tyg och det är helt upp till dig vad det är för form du vill ha på trosan. Och det spelar även in med vilka outfits du tänkt använda dina trosor till. Till exempel är en stringtrosa väldigt fördelaktig om du vill ha en åtsittande outfit då de tar bort risken för synliga troskanter, men om du bara tänkt ha dem hemma spelar det kanske inte större roll. Så fundera igenom det och välj modell på trosan efter dina behov. 

Storleken: Om du läst flera av våra artiklar finns det risk att du börjar tycka att vi är tjatiga när vi har med denna punkten i så många artiklar, men den är väldigt viktig. Som du vet så kan storlekar på kläder skilja lite mellan olika modeller och tillverkare. Därför rekommenderar vi alltid att läsa igenom storleksguiden för modellen du tänkt beställa. De finns på länkarna under produkterna i artikeln och är ofta ganska detaljerade. 

Materialet: Är du van att använda ett visst material som du tycker är skönare eller är det kanske något du inte trivs med. Oavsett vilket är materialet en viktig del och välj efter dina behov och preferenser. Om du inte testat en trosa bambu så rekommenderar vi modellerna från Ow Intimates från denna artikeln som är väldigt mjuka och sköna utan att tumma på utseendet! 

Slutsats 

Nu har du fått lite saker att tänka på och ett bra gäng olika genomskinliga trosor i olika former och modeller som alla är snygga alternativ och genomskinliga. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Du kanske även vill läsa om: Genomskinliga underkläder – Bäst i test

Lämna en kommentar