Underkläder set – Bäst i test

Matchande underkläder i set är snyggt, sexigt och passar bra till speciella tillfällen, men precis som med andra produkter finns det en uppsjö att välja på. Därför har vi skrivit denna artikeln där vi samlat ihop ett gäng väldigt snygga och prisvärda alternativ för dig att välja på!

Evelife underkläder set – Underkläder set bästsäljare 

Här kommer en bästsäljare på Amazon från populära Evelife som du även finner på flera av våra listor med underkläder. Hela setet är tillverkat i spets för att det ska se lite mer exklusivt ut och vi tycker att de har lyckats väldigt bra! Setet kommer i tre delar med en överdel som är lite större, ett par sexiga trosor och matchande lårband. Modellen finns i totalt 9 olika färger och i storlekar från S till 2XL. 

Aranmei underkläder set – Färgglada underkläder set

Vårt andra alternativ kommer från Aranmei (de kommer synas fler gånger på listan) som blivit ett av våra favoritmärken när det kommer till underkläder. Detta alternativet är ett fräckt set som kommer i 4 delar. BH, trosor, midjeband och lårband. Tyget är lite smått genomskinligt trots att modellen finns i många lite starkare färger att välja på, hela 12 stycken varav många är lite mer färgglada än på konkurrenterna. Storlekarna finns från XS till XL. 

Aranmei finns även med på vår lista: Alla hjärtans dag underkläder – Bäst i test

Aranmei underkläder set – BH och trosor 

Om du inte vill ha midjeband eller lårband så är detta alternativet ändå väldigt läckert och modellen kommer med från vårt favoritmärke Aranmei. Modellen är gjord i spets och har lite mer tyg. Vi tycker det är en ypperlig modell om man är lite kurvigare då utformningen gör att modellen passar väldigt snyggt med lite större bröst och bredare höfter.  

Come on dear underkläder set – Set med nattlinne och trosor

Vill du ha ett set med nattlinne och trosor så är detta exklusiva alternativ ett bra val! Vi älskade materialet på det snygga nattlinnet som är lite lagom transparent och den matchande G-stringen. Runt midjan sitter ett skärp i silke som man kan knyta till en snygg rosett. 

RSlove underkläder set – Underklädesset spets

Denna modellen från RSlove föll vi pladask för och vi fullkomligt älskar den rosa färgen som du ser på bilden ovan. Modellen är ett set i 4 delar med trosor, bh, midjeband och lårband. Det som gör att den skiljer sig från många andra modeller på listan är att remmarna är lite bredare vilket vi tyckte gav modellen en lite uppiffad look. Modellen finns även i vitt, svart och rött, men vi älskade den rosa.  

Bommi Fairy underkläder set – Underklädesset i nät

Bommi Fairy har levererat en modell som skiljer sig en hel del från de övriga på listan och det är för att modellen till stor del är i nät. Hela överdelen är nät så man ser helt igenom, medan trosorna är vanligt tyg för att sedan övergå i nät lite högre upp (se bilderna). Modellen finns i 4 olika färger och storleken är en “one size fits all” enligt tillverkaren. 

Aranmei underklädesset – Set i flest olika färger 

Gillar du färg så är detta setet från Aranmei alternativet för dig! Här kan du välja mellan hela 18 olika färger och modellen finns i storlekar från S till XXL. Modellen sticker ut lite från de andra genom att ha länkar i metall både på BHn och ovanför trosorna vilket ger setet en fräck look som är det där lilla extra. Precis som många andra alternativ från Aranmei så är det 4-delat, med trosor, bh, midjeband och lårband, så här får man hela kittet. 

Slutsats

Nu har du ett gäng snygga underklädesset att välja på, så det är bara att leta upp din favorit och slå till så att du kan överraska den där speciella personen i ditt liv!  

Rekommenderad läsning: Lingerie – Bäst i test

Lämna en kommentar