Bikini för äppelformad kropp – Bäst i test

En äppelformad kropp är lite fylligare på överkroppen förhållande till ben och höfter. Då bör man välja en bikini som är extra hög eller extra låg i midjan för att få benen att se längre ut och midjan smalare. I denna artikeln kommer vi att lista ett gäng snygga bikinis för dig med äppelformad kropp! 

Viottiset bikini för äppelformad kropp 

Viottiset finns på flera av våra listor över bikinis och vi gillar deras modeller. Just denna modellen är perfekt för personer som har en äppelformad kropp då bikinitrosan går högt upp och toppen är liten större med volanger vilket kommer ge illusionen av att kurvorna sitter över byst och rumpa vilket förstärker timglasfiguren. Modellen finns i ett flertal olika storlekar och hela 25 olika färger att välja på, så alla kan hitta en modell som man kommer att känna sig snygg i. 

Viottiset finns även med på vår lista: High Waist Bikini – Bäst i Test

MianYaLi Bikini för äppelformad kropp

Precis som med modellen ovan så har MianYaLi en högt skuren underdel och även denna modellen har en större överdelen om än inte lika stor som på Viottiset. Här är även tyget i skrynkligt material vilket gör att bröst och höfter kommer att se något bredare ut vilket i sin tur gör att midjan ser smalare ut. Därför är detta en perfekt modell för dig med äppelformad kropp. 

Tudin Bikini för äppelformad kropp

Ett drag som alltid funkar för en äppelformad kropp är att ha en bikini som är i starka färger eller med mönster. Denna modellen har båda med en röd topp och prickiga bikinitrosor. Dessutom har BHn volanger och trosan har öppna hål vid sidorna vilket framhäver höften lite extra och det är precis vad vi vill! Modellen finns i fyra färger till att välja på, men vi tyckte att den röd/prickiga var fantastiskt snygg!

FlyIly Bikini för äppelformad kropp

Flyily är ett perfekt alternativ om man vill ha en bikini som är lite mer diskret. Trosan är av en lite större modell och går högt upp på midjan, men det som gör modellen diskret är toppen som döljer mycket hud och har volanger. Modellen finns i 10 olika färgkombinationer.

Happy Lemon Bikini för äppelformad kropp 

Detta är ett alternativ som är ganska likt många andra på listan. Både bikinitrosan och BHn är ganska stora och lite mer döljande. Dessutom är modellen i skrynkligt material vilket är perfekt för äppelformade kroppar. Det är en modell som finns i lite större storlekar att välja på. 

Xunhou Bikini för äppelformad kropp

Xunhou finns i storlekar upp till hela 4XL så det kommer att finnas en storlek för de allra flesta att välja på. Dessutom kommer modellen i fem olika och snygga färger för dig att välja mellan. Precis som de andra modellerna på listan så är det en modell som täcker ganska mycket hud och är högt skuren över midjan. 

Lseeka Baddräkt för äppelformad kropp 

Ett annat snyggt alternativ för en äppelformad kropp är baddräkter. Just denna modellen från Lseeka tycker vi är ett superalternativ då tyget är lite skrynkligt över magen och går som ett kors vilket kommer att ge dig en mer slim look över midjan. Modellen finns i fem olika storlekar och tre olika färger. 

Slutsats

Alla kan se snygga ut på stranden, men att ha rätt modell för sin kroppstyp är viktigt för att bikinin ska sitta snyggt och framhäva dina bästa sidor. I denna artikeln har vi listat ett gäng modeller som kommer att sitta grymt bra på personer med äppelformad kropp. Så nu är det bara för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Lämna en kommentar