G string trosor – Bäst i test

G-stringen är en av de mest populära modellerna på trosor och kvinnor runt om i Sverige älskar modellen. Så därför har vi samlat ihop ett gäng snygga, fräcka och prisvärda modeller för dig att kolla in! 

Fencial G String Trosor 12 pack

Vårt första alternativ är även det mest prisvärda som finns på listan och för under 200kr får du hela 12 par snygga g stringar! Alla modellerna har olika färger och kommer mixat från fabriken. De har en väldigt liten sträng över rumpan och ett ganska genomskinligt tyg på framsidan. Modellen ser inte bara bra ut utan är även sköna att ha på sig om man gillar denna typen av lite mindre trosor. För pengarna man betalar blir det inte bättre än såhär!

Varsbaby G String Trosor 6 pack

Även detta alternativet är ett väldigt prisvärt alternativ och här får du 6 stycken olika g-string i olika färger i varje paket. Vi tycker att materialet på detta alternativet känns att vara av något högre kvalitet och stringen är något större än på Fencial. Du kan även själva matcha lite mer mellan de olika färgerna här. 

Fujian G String Trosor 4 pack

Här får du 4 par g-string trosor i varje förpackning till ett väldigt bra pris. Det som gör att modellen sticker ut lite är att den har dubbla band på sidorna vilket gör att de blir rätt högt skurna vid höfterna. Det är perfekt om man vill följa med i modetrenden med synliga string som sticker upp, men om man inte gillar det så är detta inte modellen för dig. 

Rekommenderad läsning: C-string trosor

SilRiver G-String Trosor 

SilRiver är lite dyrare och köps styckvis, men priset motiveras av fantastiska betyg på Amazon där de flesta ger modellen 5 av 5 stjärnor. Du kan välja på lite olika färger, modellen är lite sexigare och är tillverkad i siden. 

Du kanske även gillar: Stringtrosor hög midja – Bäst i test

DVRFEBT G String Trosor 

Ännu en modell som kommer i pack, i detta fallet 3 i varje. En vit, en röd och en svart. Denna är tillverkad i bomull och är väldigt skön att ha på sig och modellen är en traditionell g-string med tunna band runt midjan.

OW Intimates G-String Rosa

Vårt sista alternativ är det vi kanske tycker är det sexigaste valet och det är även något dyrare. Vi blev direkt förälskade i den fantastiska rosa färgen på trosorna. Modellen är av väldigt hög kvalitet och är tillverkad i 68% bambu vilket ger en fantastisk komfort när man bär dem. Vi rekommenderar att titta på bilderna på amazon-länken nedan.   

Flera av modellerna på listan finns även med på: Stringtrosor – Bäst i test

Lämna en kommentar