Bikini för liten byst – Bäst i test

Om man har en mindre byst kan det vara svårt att hitta en bikini som sitter bra och kanske vill man ha en modell som gör att bysten framhävs och ser större ut. Oavsett vilket så kommer modellerna i denna listan vara fräcka alternativ för dig att välja på! 

FGUUTYM Bikini för liten byst 

Här kommer en bikini som vi älskade direkt när vi såg den och som passar perfekt för kvinnor med lite mindre byst. Modellen har en fräck underdelen som framhäver formerna över höfterna tack vare att bikinitrosan är högt skuren över sidorna. Toppen har lite mer tyg och snöras över brösten. Modellen har även volanger som gör att den sticker ut bland andra modeller och den finns i tre snygga färger att välja på. 

FGUUTYM Bikini liten byst med push up

Denna modellen kommer från samma märke som bikinin ovan och vi gillade detta alternativet lika mycket! Men modellerna skiljer sig ganska kraftigt åt och detta är en bikini i mer traditionellt stuk. Denna modellen har push up som kommer att ge dina bröst ett lyft och få dem att se större ut. Modellen finns bara i den randiga färgen som är på bilden, men vi älskade den färgen. 

Generic Bikini för små byst 

Detta är en bikini som kombinerar en lite mindre överdelen med en bikinitrosa som är i den populära V-formen som går upp ganska högt på sidorna för att framhäva dina naturliga höftformer och få din höft och rumpa att se större ut. Toppen knyts bakom ryggen och har inga axelband så du kommer att få en väldigt snygg solbränna. Denna bikinin finns att välja på i tre olika färger,  svart, vitt och rosa. 

Amourelle bikini för små bröst 

Denna modellen är lite sportigare i utseendet och passformen är väldigt bra och stabil att ha på sig även om man rör sig mycket. Överdelen är med en push up som lyfter brösten och håller dem stadigt på plats på ett komfortabelt sätt. Modellen finns i tre olika färger, men vi gillade den rosa på bilden bäst. 

Mlao Bikini för liten byst med tanga 

Mlao bikini är en modell som gör sig väldigt snyggt i den gröna färgen och passar perfekt för dig med mindre byst. Som du ser på bilden är toppen designad för att passa bröst som är ganska små förhållande till resten av kroppen. Underdelen är i en tanga som enligt oss är lagom stor utan att vara för framhävande. 

Se fler modeller i tanga

Sohimary Bikini för liten byst

För dig som vill ha en väldigt liten bikini som inte lämnar så mycket åt fantasin så är Sohimary ett perfekt alternativ. Denna lilla micro string har en underdel med bara en liten triangel på baksidan (se bilden på länken nedan). Överdelen är även den lite mindre men inte alls så utmanande och storleken är anpassad för dig med lite mindre byst. 

Slutsats 

Oavsett vad du har för smak eller stil så finns det en bikini för dig i denna listan att på stranden i sommar. Det är bara upp till dig att välja ut din favorit och slå till!

Rekommenderad läsning: Bikini för äppelformad kropp

Lämna en kommentar