Billiga underkläder – Bäst i test

Alla vill ha kläder som är snygga, sköna och helst billiga med och underkläder är inget undantag. Men det är inte alltid det lättaste att hitta modeller som tickar alla boxarna, eller ens vart man ska köpa dem. Som tur är så har vi skrivit denna artikel för att hjälpa dig att hitta billiga och bra underkläder. Så vi kommer att ge dig ett gäng tips, visa vart du hittar billiga underkläder och ge tips på några modeller som minst sagt är prisvärda. 

Tips för att hitta billiga underkläder

Här kommer vi att lista några tips på hur du hittar bra och billiga underkläder. 

Köp i flerpack: Att köpa underkläder i flerpack gör att det blir betydligt billigare och man får oftast en rätt stor mängdrabatt som gör stor skillnad jämfört med att köpa allt var och för sig. 

Köp okända märken: De stora och kända märkena må vara snygga, sköna och av hög kvalitet men man betalar extra för att det är ett känt märke och det finns många märken som är okända men är av samma kvalitet. Ibland är de till och med tillverkade i samma fabriker. 

Utnyttja gratis frakt: När man beställer underkläder online är det inte ovanligt att man måste upp över en viss summa för att få gratis frakt, vanligtvis 500 kr. Så sikta på att alltid komma upp till summan som ger gratis frakt då det sparar in ganska mycket pengar, speciellt om man köper saker regelbundet. 

Var köper man billiga underkläder? 

Vi rekommenderar Amazon då de har ett sortiment med just den typen av okända märken som vi skrev om ovan som har väldigt hög kvalitet, är snygga och ofta är tillverkade i samma fabriker som de stora märkena men man slipper betala extra för ett känt märke. Klicka på länken nedan för att komma till Amazon! 

Tips på billiga underkläder

Aideux – Billiga underkläder storpack

Aideux är ett exempel på väldigt prisvärda underkläder där du får med både bh och trosor i ett set. För precis under 500 kr får du tre par trosor och matchande bh som är både sköna och av hög kvalitet. Detta är bara ett exempel och du kan söka upp fler liknande alternativ i andra modeller! 

Shekini – Snygga billiga underkläder

Detta set från Shekini är ett prisvärt set med en push-up bh i spets och matchande stringtrosor som du får för runt 250 kr vilket är ett väldigt prisvärt alternativ, speciellt när man ser till hur bra kvaliteten är och hur snygg modellen är. 

Aranmei – Sexiga billiga underkläder

Här kommer ett väldigt sexigt set i 4 delar där det ingår bh, trosor, strumpebandshållare och strumpeband, och du får hela setet för 250 kr. Setet är väldigt elegant, är av hög kvalitet och har en bra passform. Dessutom kan du välja på hela 17 olika färger där det finns både mer utstickande och mer diskreta alternativ.

Slutsats

Som du ser finns det väldigt snygga alternativ som även har en hög kvalitet och till ett väldigt lågt pris. Det gäller bara att veta vart man ska leta och den informationen har du fått nu, så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!    

Relaterad läsning: Billiga trosor – Bäst i test

Lämna en kommentar