Billiga trosor – Bäst i test

Om man vill köpa sig lite billiga trosor så är det bästa att köpa flera åt gången i pack då priset oftast kommer ner betydligt om man gör så. Därför har vi letat upp ett gäng väldigt billiga och snygga alternativ för dig att välja på! 

Nightease Billiga Trosor i 6-pack

Här får du en seamless trosa i ett väldigt prisvärt 6-pack. Det är inte bara vi som gillar trosan utan den har fått goda recensioner på Amazon med! Modellen är en G-string som finns i ett gäng olika färgkombinationer att välja på.  

Danish Endurance Billiga Trosor 6-pack

Även här kommer en omtyckt produkt från Amazon och Danish Endurance är bästsäljare just nu med väldigt goda betyg och ett mycket bra pris. Precis som med det första alternativet så är detta ett 6-pack. Trosan har en traditionell utformning och i kommentarerna ser man ofta att det lyfts fram hur sköna de är att ha på sig. 

Sunm Boutique Billiga Trosor Hipster 6-pack

Vi fortsätter på samma spår med billiga 6-pack och i detta fallet hittar du ett par snygga hipstertrosor. Detta alternativ kommer i 6 olika ganska färgglada färger i varje paket. 

Hatea Billiga Stringtrosor

Vill du köpa en uppsättning med färgglada, små och sexiga g-string för ett billigt pris så är detta alternativet för dig. Här får du hela 7 par billiga trosor i olika färger. Denna modellen finns med på flera av våra listor och vi älskar verkligen modellen.

Lady Melex Billiga Trosor Med Hög Midja 

Vill du ha ett par lite större och sköna trosor med hög midja så kan du sluta leta och slå till på Lady Melex 5-pack för en billig peng. Du kan välja mellan 3 olika uppsättningar när det kommer till färg, som alla är ganska diskreta. 

Sunm Boutique Billiga Spetstrosor i String

Gillar du både spets och string, men vill köpa en uppsättning billigare trosor så är detta modellen för dig. Här får du 6 par trosor för runt 200kr, och alla trosorna är i olika färger. Här kan du välja på mer eller mindre färgglada pack. 

BeReady Billiga Seamless String 

Här får du ett prisvärt paket med hela 9 trosor för under 350 kr. Detta är en stringtrosa utan sömmar för att inga troskanter ska synas. Materialet är väldigt mjukt och lätt för bästa komfort trots det låga priset. Denna modellen är även ganska högt skuren vid sidorna för en enligt oss väldigt snygg look. 

Dreshow Billiga trosor 

Detta är vårt billigaste alternativ på listan och du får 6 par trosor för 120 kronor. Billigare än såhär blir det inte. Modellen är en väldigt skön string i bomull som finns i två färgalternativ. Antingen den färgglada uppsättningen på bilden ovan, eller en uppsättning där alla 6 paren är i svart. Modellen finns från S till XL i storlekar. 

Vad ska man tänka på innan man köper billiga trosor? 

Innan man slår till på nya produkter så är det värt att tänka igenom några saker för att köpet ska bli så bra som möjligt. Nedan har vi listat några punkter för dig att ha koll på. 

Storpack

Det enklaste sättet att få ner priset är att köpa trosorna i pack om flera. Det är därför vi valt ut ett gäng modeller som kommer i minst 5-pack. Det blir helt enkelt billigast så. 

Modell

Det är viktigt att du väljer en modell som du vet du kommer trivas i, annars är det pengar i sjön. Är du van vid g-string så köp det, är du van vid hotpants så köp det istället. Detta blir såklart extra viktigt vid större förpackningar där man får flera trosor av samma modell. 

Materialen

Är du van eller föredrar ett visst material så rekommenderar vi att fortsätta köpa samma för att inte riskera att göra ett köp som du sedan inte blir nöjd med. 

Slutsats

Nu vet du allt du behöver veta om billiga trosor och har ett gäng snygga alternativ att välja på. Så ta det alternativet som känns bäst för dig och slå till! 

Relaterad läsning: Billiga underkläder – Bäst i test

Lämna en kommentar