Genomskinlig bh – Bäst i test

En genomskinlig bh passar vid flera olika tillfällen, till exempel om man har en ljus klänning och man inte vill att den ska synas igenom, som ett hetare alternativ när man vill vara extra snygg för sin partner eller för att de helt enkelt är väldigt sköna för att tyget är väldigt tunt och lätt att ha på sig. Oavsett anledningen till att du hamnat på denna sidan så har vi listat ett gäng genomskinliga BHs för dig att välja på!

Sexy Code 1701 Genomskinlig Bh

Vi börjar med ett extremt prisvärt alternativ där du får två stycken genomskinliga BH i olika färger för det förnämliga priset av strax över 200 kr. Trots ett lågt pris är det en BH vi tycker mycket om då den är väldigt nätt, skön att ha på sig och passar lika bra till vardags som under en ljus klänning där man inte vill att BHn ska synas. Du kan välja på ett gäng olika färgkombinationer i 2-packen. 

Gossard Genomskinlig Bh

Gossard är en genomskinlig bh som är i ett snyggt spetstyg, men som är väldigt tunt vilket gör den genomskinlig. Här kan du välja på 18 olika färger på BHn, där alla färgerna är genomskinliga då tyget är detsamma som på bilden. Detta är en perfekt vardags-bh där utseende och komfort möts och gör det till en riktigt bra modell. 

Bodhi2000 Genomskinlig Bh 

Vill du ha en genomskinlig bh med lite mer tyg som sitter lite stadigare så är Bodhi2000 ett superbt alternativ som dessutom är väldigt elegant i den ljusblå färgen med blommiga detaljer på bilden. Är du inte rädd för att visa upp dig så gör sig modellen väldigt bra som sig självt med en snygg jacka som på bilden, men passar lika bra att ha under sin outfit.

Rekommenderad läsning: Genomskinliga trosor – Bäst i test

Dobreva Genomskinlig Bh 

Många genomskinliga BHs har remmar då tyget är så tunt att de inte sitter lika stadigt som en vanlig BH, men Dobreva är ett alternativ som sitter väldigt bra när man bär den utan remmar trots att den är genomskinlig i en snygg svart spets (det finns fler färger på länken nedan). Skulle man vilja använda den med remmar så är det inget problem då de medföljer och kan användas både traditionellt och som korsrygg. 

Denna modell finns även på vår lista: Bh spets genomskinlig – Bäst i test

Gorteks Genomskinlig Bh 

Gorteks är en BH med lite större kupor för dig som föredrar det men ändå vill ha en genomskinlig bh. Modellen är tillverkad i ett elegant spetstyg som gör sig väldigt bra på BHn och är lagom genomskinligt. Modellen finns även röd och vit färg om man inte gillar den svarta på bilden i denna artikel.   

Aranmei Genomskinlig Bh Set 

Här kommer ett alternativ som man även hittar på vår lista över genomskinliga underkläder är ett helt set där både trosor, bh och strumpebandshållare är genomskinliga, dessutom får du även med strumpebanden. Vi tycker att det är ett läckert alternativ att ha ett set som matchar och här kan du välja på tre olika snygga färger. 

Slutsats

Det finns många genomskinliga BHs att välja på, men det är inte alla som faktiskt levererar. Som tur är har vi listat sex olika modeller i denna artikeln som är snygga, sköna och genomskinliga för dig att välja på. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Rekommenderad läsning: Billiga bh flerpack – Bäst i test

Lämna en kommentar