Body underkläder – Bäst i test

En body är ett smidigt och skönt plagg att ha på sig under sin outfit eller i kombination med en snygg body och bara ett par snygga byxor. Oavsett hur du tänkt att använda din body så kommer du att hitta en modell som du tycker om i denna artikel då vi listat ett gäng olika modeller för dig att välja på!

Aideux body underkläder 

Vi börjar med det mest prisvärda alternativet som vi även tycker är ett av de snyggaste alternativen, en riktigt vinnare med andra ord. Modellen har enligt tillverkaren en formande effekt över midjan, men vi tycker den är väldigt marginell och vi gillar istället modellen för att den är väldigt skön att ha på sig trots att det är en väldigt snygg modell. Modellen säljs i prisvärda 3-pack för runt 250 kr där du kan välja på ett väldigt stort utbud av olika färgkombinationer. 

Koemcy body underkläder 

Koemcy sticker ut genom att vara en body som är utformad som en långärmad polotröja på överkroppen och som en stringtrosa under midjan. Modellen passar perfekt att ha till ett par snygga jeans. Du kan välja på svart eller vitt och storlek Small till XL. 

Rs Love body underkläder 

Här kommer en undeklädesbody som gör sig lika bra under en snygg outfit som vid hetare stunder med sin partner. Från ungefär vid naveln och uppåt så är bodyn i spets som är lite lagom genomskinlig och har en djup v-ringning över brösten, medan nederdelen av bodyn är i vanligt tyg och är högt skuren över låren. Det gör att dina ben kommer att se längre ut och ge en sexig look. Modellen finns i den blåa färgen på bilen, rött, vitt och svart. Storlekarna går från M upp till 2XL. 

Evelife body underkläder 

Detta alternativ gör sig bäst för lite hetare aktiviteter då hela bodyn är i transparent spets och har ett sexigare utförande än de andra modellerna på listan. Dessutom har modellen fått en öppen gren vilket gör den till en kul överraskning för din partner. Modellen finns i 10 olika färger och från storlek S till 2XL.

Miss Mary Of Sweden Body Underkläder

Miss Mary Of Sweden är en elegant body som gör sig vid många olika tillfällen. På framsidan har delar av modellen prytts av spetstyg, men modellen är till största del i vanligt tyg där man inte ser igenom. 

Splado body underkläder 

Splado är designad för att användas under lite mer åtsittande outfits då den har fått öppen rygg, genomskinliga axelband, är i string och har en formande effekt över magen. Så vi tycker att detta är den perfekta underklädesbodyn om man vill ha en åtsittande klänning över och vill få lite extra hjälp att hålla in magen. Gillar du denna typ av body så har vi listat de bästa bodys som håller in magen här.    

Slutsats

Nu har du gått flera bra alternativ i lite olika stilar så du kan välja en body som passar just dig och dina behov. Så välj ut din favorit och klicka hem den! 

Lämna en kommentar