Matchande underkläder – Bäst i test

Att ha trosor och bh som matchar är ett enkelt sätt att känna sig lite extra sexig även till vardags och det enklaste sättet är att köpa bh och trosor i set. Därför har vi skrivit ihop denna artikel där vi listat ett gäng snygga och lite mer vardagliga underklädesset med bh och trosor i matchande färger. Tidigare har vi även skrivit om artiklar där man får lite större set där det även ingår strumpebandshållare och strumpeband. Om det är den typen av lite mer exklusivt set ut är ute efter så kan du klicka på någon av länkarna nedan för att komma till den artikeln istället. 

Matchande underkläder – Snygga modeller 

Så nu är vi framme vid delen som du troligtvis kom hit för och det är där vi presenterar ett gäng snygga set med bh och trosor i matchande design och färg. 

Shekini matchande underkläder 

Shekini har blivit ett märke som vi gillar allt mer och det märks då de poppar upp på fler och fler av våra listor. Här får du snygga matchande underkläder som ser eleganta och snygga ut, utan att tumma på komforten. Så de passar lika bra att ha till vardags som vi lite finare tillfällen. BHn kan bäras med remmarna på flera olika vis då de kan justeras eller tas av helt och trosan är i en snygg string. 

Shekini matchande underkläder 

Samma märke får vara med listan direkt igen och här med ett set i ljusblått som vi tycker gör sig väldigt bra i verkligheten. Vi älskar hur detta set ser ut och tycker att stringtrosan med de smala banden gör sig väldigt bra. BHn ger ett lyft för bysten även om företaget själva inte kallar den för push-up och precis som med modellen ovan kan du välja hur du vill bära den med banden då de kan justeras. 

Cwang matchande underkläder 

Cwang är ett paket med både bh och trosa som passar lika bra till vardags som till lite hetare stunder då modellen både är skön och snygg. Vi gillar den svarta färgen väldigt mycket, men det finns flera färger att välja på, både lite mjukare och mer skrikiga färger. 

Snowfox matchande underkläder 

Snowfox är ett väldigt prisvärt set med bh och trosor som finns i fyra olika färger att välja på. Både BHn och trosan är gjorda i spets och där baksidan av båda delar är betydligt mer transparent än framsidan där tyget är lite tjockare.   

Evelife matchande underkläder 

Evelife är med ett märke som man hittar på många av våra listor, men främst de med lite hetare alternativ och detta set är inget undantag. Modellen har ett väldigt snyggt spetstyg som ser exklusivt ut. Trosan är lite mindre på framsidan och större på baksidan (se bilder på länken) men är lagom transparenta tack vare spetstyget. BHn sitter stadigt trots tunna band och tillsammans bli setet väldigt sexigt. Den blå färgen på bilden sticker verkligen ut, men man kan även välja på rött, grönt och vitt. 

Bestoyard matchande underkläder 

Vill man ha ett riktigt billigt set med matchande underkläder så är Bestoyard ett riktigt kap för strax under 200 kr. Både trosan och BHn är i spets där stringtrosan är mer genomskinlig än BHn. Tyvärr är det inte så många storlekar att välja på i dagsläget, men vi räknar med att fler ska komma in igen. 

Slutsats

Matchande underkläder är snyggt och ett enkelt sätt att känna sig lite extra fin. Och nu har du fått flera väldigt fräcka modeller att välja på, så nu återstår bara för dig att plocka ut dina favorit och slå till!   

Rekommenderad läsning: Lingerie snyggaste modellerna

Lämna en kommentar