Body som håller in magen – Bäst i test

En body som håller in magen är en väldigt effektiv typ av shapewear som passar under väldigt många olika outfits. Denna typen av shape har dessutom två stora fördelar och det ena är att man kan använda den som en vanlig body som bara är en del av sin vanliga outfit och att de är ett större plagg och kan ge en formande effekt även över andra kroppsdelar såsom rumpan, låren, brösten, ryggen och även armarna. Självklart beror det på vilken modell man väljer och därför har vi listat flera olika och väldigt grymma alternativ som alltid håller in magen, men även inkluderar andra kroppsdelar i olika grad.  

FeelinGirl Body Som Håller in Magen 

Denna modell från det populära märket FeelinGirl är kanske den mest kraftfulla bodyn på marknaden tack vare att den har tre rader med krokar så man verkligen kan finjustera sin storlek för att den ska sitta helt perfekt och själv avgöra det där sista när det kommer till relationen mellan komfort och resultat. Det är även en rejäl body som slimmar ner låren, ger rumpa och höfter ett lyft, självklart håller den in magen väldigt effektivt, fettet över ryggen slätas ut och du får ett lyft för bysten. För störst resultat rekommenderar vi FeelinGirl body som håller in magen. 

Shaperx Body Som Håller in Magen String 

Vårt andra alternativ på listan är en body som skiljer sig ganska mycket från FeelinGirl och denna modell lämpar sig väldigt bra för dig som vill ha en lite nättare body som inte har så mycket tyg. Modellen är i string så den passar väldigt bra under lite mer åtsittande outfits då man slipper oönskade troskanter. Modellen är även öppen över ryggen där den är djupt skuren vilket gör att man kan ha den under lite mer olika klädstilar. Men då den är lite nättare så får man inte resultat över en lika stor del av kroppen, utan här hålls magen in, brösten lyfts något och man får en utslätande effekt över sidorna. Modellen finns i fem olika färger att välja på.

Har du sett vår artikel: Strumpbyxor som håller in magen – Bäst i test

Bofunx Body Som Håller in Magen 

Detta är ett mer specialiserat alternativ och är du ute efter maximala resultat så är detta kanske inte modellen för dig. Men om du vill ha en modell som passar perfekt till ett finare tillfälle som ett bröllop eller en liknande tillställning där du vill använda shape men även ha en mer utmanande outfit som visar lite mer hud så är det ett kanonalternativ då den verkligen är diskret. Modellen är helt öppen över ryggen och är en liten string vilket gör att den passar under de flesta klänningar, men trots detta tycker vi att den ger ett bra resultat där den väl ger effekt. Modellen håller in magen på ett väldigt bra sätt och över bysten är det pushup. För att vara lite extra diskret så är axelbanden genomskinliga. Så ska du ha din body som håller in magen till en finare tillställning där du vill ha en så diskret modell som möjligt så är detta det bästa alternativet, vill du ha ett mer allsidigt alternativ så rekommenderar vi någon av de andra modellerna på listan. 

Du kanske även vill läsa om: Body underkläder – Bäst i test

Shaperx Body Som Håller in Magen Tröja

Shaperx får vara med på listan igen och denna gången med en lite annorlunda modell. Här får du väldigt mycket resultat på överkroppen men på underkroppen händer inte så mycket. Anledningen är att den är utformad som en string över rumpan, men sedan är det en hel tröja på överkroppen. Det innebär att du får väldigt bra resultat över magen, ryggen, brösten och även över armarna, där det inte finns många andra alternativ att välja på. Vi tycker även denna göra att modellen fungerar väldigt bra att använda med bara ett par snygga byxor till då det ser ut som man har en tröja på sig på överkroppen. 

Slutsats

Det finns en uppsjö av olika modeller att välja på, men vi tycker att vi plockat fram de 4 absolut bästa alternativen för dig att välja på som dessutom lämpar sig för olika mål. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Du kanske även är intresserad av: Baddräkt som håller in magen – Bäst i test

Lämna en kommentar