Brazilian trosor – Bäst i test

Brazilian trosor är en modell som funnits länge men blir allt mer populär för varje år som går. Som tur är för dig så har vi letat upp ett gäng snygga Brazilian trosor och listat dem i denna artikeln!

Calvin Klein Brazilian Trosor

Calvin Klein trosor är populära och det är inte så konstigt med tanke på hur bra och sköna de är, samt att de har modeller av alla typer. Denna modell är i den klassiska brasilianska stilen med bara band runt midjan som pryds av Calvin Klein texten, för att sedan ha en lagom mängd tyg på själva trosan. 

Karl Lagerfeld Brazilian Trosa 

Denna modellen från Karl Lagerfeld är ganska lik Calvin Klein modellen vi har skrivit om ovan men såklart står det Karl Lagerfeld på resårbandet istället för Calvin Klein. Här får du även ett set med två par trosor i varje förpackning. 

Emporio Armani Brazilian Trosor

Även Armani är som bekant ett lite finare märke med väldigt bra produkter och deras brasilianska trosor är inget undantag. Detta är en väldigt skön modell att ha på sig då den är tillverkad i mikrofiber för att den ska vara både mjuk och andas väldigt väl. Modellen finns i 4 färger och 5 storlekar att välja på. Du får två par trosor i varje förpackning. 

Kissecret Brazilian Trosor 

Vill du ha många par brazilian trosor till ett lågt pris så är detta alternativet för dig! För en väldigt billig peng så får du hela 10 par trosor och du kan välja mellan att bara få svarta eller mer färgglada alternativ. Modellen är tillverkad i bomull. 

Libella Brazilian Trosor

Här är ett väldigt prisvärt alternativ till och här får du 8 par trosor i varje paket. Denna modellen är seamless så du slipper synliga troskanter. Färgerna på bilden är 4 svarta och 4 hudfärgade, men det finns fler alternativ att välja på.

Womens Secret Brazilian Trosor 

Vill du ha ett par för varje veckodag i brazilian formen så är detta paketet perfekt för dig då du får 7 trosor i olika färger (alla rätt diskreta färger). Modellen är tillverkad i bomull och finns i 5 olika storlekar. 

O´Neill Brazilian Trosor 

Vill du ha ett lite sportigare alternativ så är dessa brasilianska trosor från O’Neill valet för dig. Modellen är tillverkad i 95% bomull och 5% elastan för att komforten ska bli så hög som möjligt även när du är aktiv. Modellen kommer i ett 2-pack och det finns 8 olika färgkombinationer att välja mellan.   

Slutsats

Nu har du ett gäng alternativ att välja på, så det är bara att klicka dig in på din favorit och slå till!       

Lämna en kommentar