Sömlösa trosor – Bäst i test

Det är inte så konstigt att sömlösa trosor blivit väldigt populära bland kvinnor runt om i hela landet! Sömlösa trosor gör nämligen oönskade troskanter som syns genom byxorna till ett problem som inte längre existerar. Så i denna artikel har vi listat ett gäng sömlösa modeller i olika former och typer så att du kan hitta de perfekta sömlösa trosorna för just dig!

Sunm Boutique – Sömlösa Trosor Full Täckning

Sunm Boutique är en sömlös trosa för dig som vill ha en modell som täcker hela rumpan, men ändå ger ett fräckt utseende genom att vara rätt högt skuren över låren. Modellen är tillverkad i 100 % bomull för högsta komfort och trosan är tunn i tyget och har en bekväm passform. Modellen kommer i ett prisvärt 3-pack och du kan välja på dem i svart eller beige. 

Nightease Sömlösa Trosor – Bästa Sömlösa G-string 

Om du läst våra andra artiklar om underkläder så har du säkert märkt att vi är väldigt förtjusta i väldigt prisvärda flerpack. Och det är precis vad du får med Nightease. I varje förpackning finns 6 par trosor och priserna varierar lite beroende på vilka färger du väljer, även om alla alternativ enligt oss är väldigt prisvärda. Denna modellen är en tunn och skön G-string som är sömlös och finns från storlek S till XL.

Sharicca Sömlösa Trosor – Bästa Sömlösa Briefs

Vi fortsätter på samma tema då även Shariccas sömlösa trosor kommer i ett prisvärt flerpack med 6 par trosor. Du kan välja mellan olika färgkombinationer även här, men med lite mer diskreta färger. Modellen är av typen Briefs som täcker lite mer, speciellt över rumpan, men vi gillade looken av att den är något högre skuren över låren än många andra modeller vilket ger ett snyggt utseende. 

BeReady – Sömlösa Trosor Med Smala Band

Trosor finns som bekant i en lång rad olika modeller och detta alternativ är en sömlös modell med smala band som är lite mindre över rumpan men inte riktigt en string. Modellen finns XS till L och för att göra passformen än mer perfekt så kan man justera bandet runt midjan. Modellen kommer i 6-pack som är rätt lågt prissatta och du kan välja på 6 helsvarta som på bilden, eller två andra paket där man får lite mer olika färger att välja på. 

Zooma Sömlösa Trosor – Bästa Sömlösa Tangatrosa

Ännu en modell som kommer i ett 6-pack för att priset ska bli så bra som möjligt för dig som kund. Denna modell är i tanga och hamnar ungefär mitt emellan de två första alternativen i storlek över rumpan. Vi tyckte denna modellen satt väldigt skönt på och vi blev lite extra förtjusta i den silver/gråa trosan på bilden även om vi gillade de andra 5 färgerna med. 

Sharicca – Sömlösa Stringtrosor Med Hög Midja

Stringtrosor kommer som vi alla vet i en lång rad olika modeller och gillar man trosor som har mycket tyg runt midjan men ändå är en string så är detta alternativ från Sharicca en riktig vinnare. Modellen kommer i 4-pack med en rad olika färgkombinationer att välja på.

Sharicca Sömlösa Trosor – Bästa Sömlösa Brasilianska Trosan

Sharicca får vara med en gång till på listan, denna gången med en Brasiliansk trosa som vi tyckte var både skön och hade fräck design. Modellen täcker lite mer hud, men den vågiga skärningen var en detalj som vi gillade utseendemässigt. Här får du 5 par trosor för ett bra pris och du kan välja på 4 olika storlekar. 

Calvin Klein Sömlösa Trosor – Bästa Calvin Klein Seamless

Ingen lista med trosor är komplett utan minst en modell från Calvin Klein som är väldigt känd för både komfort och väldigt hög kvalitet. Denna modellen är ingen undantag och enda anledningen till att modellen inte hamnar högre på listan är att de andra modellerna helt enkelt är mer prisvärda. Denna modellen är i tanga och sitter väldigt bra och skönt, precis som Calvin Klein brukar göra.    

Annes Styling Sömlösa Trosor – Bästa Sömlösa Knickers

Vill du ha en lite större trosa som inte har några sömmar så är Annes Styling modellen du bör kolla in lite extra. Modellen kommer i pack om 4 trosor åt gången och storlekarna är från S till 2XL. För att kanterna på trosorna ska bli perfekta på varje par så skärs de ut med laser under tillverkningen så detta är minst sagt en produkt av hög kvalitet. 

Adorel Sömlösa Trosor – Bästa Sömlösa String Med V-front

Adorel är en sömlös stringtrosa som har en v-formad front som enligt oss ger en väldigt fin figur och framhäver dina höfter på ett snyggt sätt. Precis som de flesta andra modeller på listan så kommer trosan i 6-pack där du kan välja på två färgalternativ. Det ena är att alla trosorna är hudfärgade och det andra är olika färger av det diskretare slaget (se bilder på länken nedan). Modellen är i ett väldigt lätt, skönt och stretchigt material för att de inte ska synas med ändå ge en väldigt hög komfort. Vi tycker att det är en kanontrosa! 

Sömlösa Trosor – Saker att tänka på 

Oavsett vad man ska köpa så behöver man tänka igenom lite olika saker för att köpet man gör ska bli riktigt bra och självklart gäller det även för sömlösa trosor. De viktiga sakerna kommer vi att lista nedan. 

Hitta rätt storlek: En för stor sömlös trosa riskerar att korva sig och då kan de synas genom din outfit ändå och en för liten modell sätter press mot huden och gör att man får inbuktningar som kan synas. Därför är det extremt viktigt att hitta rätt storlek för att dina sömlösa trosor ska ge de resultaten som du är ute efter. Så vi rekommenderar alltid att noggrant läsa igenom märkenas storleksguider som finns på Amazon-länkarna. De ligger oftast bland bilderna. 

Modell på trosan: En sömlös trosa ska inte ge några kanter genom kläderna, men har man till exempel en riktigt åtsittande klänning så kan det synas ändå med vissa modeller. Att välja en stringtrosa tar bort den risken då en sömlös string är det mest diskreta man kan ha under sina kläder. Men om man inte gillar string så kan en större trosa vara att föredra, det viktiga är att kanten inte hamnar där rumpan är som putigast och dina kläder sitter som mest slimmat.   

Färgen: Nu för tiden är ljusa byxor som är lite genomskinliga väldigt populära, speciellt på sommaren och om man inte vill att trosorna ska synas så är färgvalet väldigt viktigt och detta är en punkt som många gör fel på. Många trosor att en trosa i samma färg som byxorna inte kommer att synas, men det är fel. Istället ska man satsa på trosor som är så lik din hudfärg som möjligt för att de inte ska synas. Det som avgör om den syns eller inte är hur stor kontrasten är mot din hudfärg. 

Priset : Många sömlösa trosor kan vara ganska dyra, speciellt de som är av lite finare kvalitet. Men anledningen till att vi startade denna sajten var att det finns alternativ som är bra, snygga, sköna och väldigt prisvärda och det är just sådana sömlösa trosor vi listat i denna artikel. Som du märkt är dessutom många av våra alternativ i flerpack då det ofta får ner priset ännu mer och de blir väldigt prisvärda.  

Slutsats

Nu har vi listat upp ett gäng olika sömlösa trosor som inte bara är väldigt bra, utan även i olika modeller så att just du kan hitta en sömlös trosa i den modell som du föredrar. Så det enda du har kvar att göra är att klicka in på din favorit och slå till!

Relaterad artikel: Trosor som inte syns genom klänning

Lämna en kommentar