Stringtrosor hög midja – Bäst i test

Är du på jakt efter stringtrosor med hög midja så har du kommit till rätt artikel! Här har vi listat ett gäng snygga och prisvärda alternativ för dig att välja på. 

Calvin Klein Stringtrosor Hög Midja 

Precis som på de flesta andra av våra listor med underkläder så har Calvin Klein tagit sig in och det är kanske inte så konstigt när det är ett av de mest populära märkena på marknaden. Just denna modellen är lite högre skuren än Calvin Kleins andra modeller men modellen pryds som vanligt av deras text på midjebandet. Här får du även tre par, ett par i grått, svar och vitt för ett prisvärt paketpris. 

Spanx Stringtrosor Hög Midja

Även Spanx är ett märke som finns på väldigt många av våra listor, men främst på de som har med shapewear att göra. Denna modellen är en väldigt skön och välsittande trosa som inte bara är ett snyggt alternativ utan även hjälper till att slimma ner din midja när du bär dem. En riktig vinnare helt enkelt. 

Hxszwjj Stringtrosor Hög Midja

Även denna modellen är likt Spanx en modell som inte bara fungerar som vanliga underkläder utan även som shapewear som ger en avsmalnande effekt över midjan. Spanx är “gold standard” när det kommer till resultat över midjan, men vi tycker att denna modellen är lite snyggare och är ett fräckt alternativ. 

Sharicca Stringtrosor Hög Midja

Sharicca är en modell som vi tycker är väldigt skön och lätt att ha på sig. Den är även seamless för att det inte ska synas några troskanter genom byxorna vilket vi gillar med modellen. Detta är ett enligt oss väldigt prisvärt 4-pack med trosor som finns i 4 olika storlekar. 

Rekommenderad läsning: Stringtrosor spets

LadyMelex Stringtrosor Hög Midja 

Även LadyMelex är ett prisvärt pack med trosor, här får du 5 par i varje förpackning. Alla trosorna är i olika färger för att du ska få valmöjlighet. Modellen finns i M, L och XL. På Amazon finns även ett pack med samma trosor fast där alla kommer i svart. 

Grankee Stringtrosor Hög Midja

Här kommer ännu ett prisvärt paket med trosor där du kan välja lite mellan olika färgkombinationer. Trosorna kommer i paket om 6. Denna modellen är lite mindre i stringen och har överlag inte så mycket tyg som många andra stringtrosor med hög midja ofta kan ha. 

Slutsats

Nu har du fått läsa om ett gäng väldigt prisvärda och snygga string med hög midja, så det enda som återstår är för dig att välja din favorit och slå till!  

Du kanske även vill läsa om: T-string trosor – Bäst i test

Lämna en kommentar