Brösttejp – Bäst i test

Om man har en outfit som visar lite mer hud på överkroppen så kan en axelbandslös bh vara ett bra alternativ, men för vissa outfits finns det inget som slår brösttejp när det kommer till att både hålla brösten på plats och forma dem som du behagar. Därför har vi självklart dedikerat en hel artikel åt ämnet. 

Ubody Oasis Brösttejp – Bäst i test 

Ubody Oasis är det märke med högst betyg på Amazon och vi kan bara hålla med då du inte bara får med tejpen utan även en del tillbehör som vi tycker är väldigt bra. Tejpen är till skillnad från många andra alternativ skön att ha på sig då den är gjord av material av medicinsk kvalitet som är vattentätt, andas, robust men ändå inte är några problem att ta av när man använt färdigt tejpen. 

Vad man får till

I kittet får du med 10 par “nipple covers” som är för engångsanvändning, varav 5 är blomformade och 5 är runda. Detta är väldigt fördelaktigt då man inte vill sätta tejpen över bröstvårtorna då det inte är så kul att dra av tejpen där. 

Du får även med ett par covers som är återanvändbara och 2 par som är i spets, samt 10 stycken mindre strips som är dubbelsidig tejp för att fästa kläder mot huden. Självklart får du även allt i en snygg förvaringspåse.

Valmöjligheter 

Modellen finns i 6 olika färger så att du kan matcha din hudfärg så bra som möjligt för att göra brösttejpen ännu mer diskret och du kan välja på 3 olika bredd på tejpen. Du kan välja på 5, 7,5 och 10 cm och vi rekommenderar 5 för mindre bröst, 7,5 för medel och 10 cm för en stor byst.  

Slutsats

Efter att ha testat ett gäng olika brösttejper så är Ubody Oasis den överlägsna vinnaren och därför är det faktiskt anledningen till att vi bara har med ett alternativ i denna artikel då inget annat alternativ är bra nog. Så vill du ha en brösttejp som fungerar bra, sitter skönt och där du får med ett gäng bra tillbehör så är detta modellen du ska ha! 

Vanliga frågor om brösttejp

Brösttejp är en produkt som är ganska ny och bara börjat få popularitet de senaste åren och därför har många såklart frågor, och de kommer vi att besvara här. 

Vad är brösttejp?

Brösttejp är en sorts tejp som ser ut lite som ett bandage i materialet, och som har ett klister på den sidan man sätter mot huden. På en bra brösttejp (de i denna artikel) så sitter tejpen stadigt utan att på något vid irritera huden. Brösttejp ger dig möjlighet att forma brösten som du behagar genom att lyfta den, hålla isär dem eller trycka ihop dem utan att du måste ha en bh som gör det.

Vad är fördelen med brösttejp? 

Den största fördelen är att det är ett väldigt diskret alternativ jämfört med att ha en bh. En bh måste ha ett fäste någonstans där man knyter på den och har man en öppen klänning så syns det på baksidan. Med brösttejp tejpar du som du vill och kan gömma det under din outfit även om den är av det mindre slaget. 

När använder man börsttejp? 

Brösttejp är inte till för att användas hela tiden istället för en bh, utan är designat för att användas vid finare tillfällen till outfits där en bh inte skulle passa in. Olika företag rekommenderar olika längd på tiden man bör använda tejp, men runt 10 timmar verkar vara konsensus från de flesta olika märken av hög kvalitet. 

Hur blev brösttejp populärt? 

Det var faktiskt Kim Kardashian som lade ut en bild på Instagram när hon hade tejpat sina bröst med silvertejp vilket såklart gjorde jobbet. Men därefter kom man snabbt på att en tejp designat för att användas på brösten var både ett bra alternativ och en bra business och så föddes produkten. 

Fungerar brösttejp även till stora bröst? 

Det korta svaret är ja, men med ett par saker man bör tänka på. Det ena är att man väljer en brösttejp som är lite bredare för att den ska sitta lite mer stabilt och att man sätter lite mer tejp då det är viktigt att det sitter stadigt då större bröst såklart är tyngre. 

Slutsats

Nu har du fått svar på alla vanliga frågor om brösttejp och fått den bästa modellen serverad för dig. Så nu återstår bara för dig att klicka hem produkten så att du med kan se det bra resultat det kan ge!

Lämna en kommentar