Trosor med pärlor – Bäst i test – Pärltrosor

Pärltrosor är väldigt läckra och passar till de mer intima stunderna med din partner där du vill se ditt sexigaste ut. Som tur är för dig så har vi testat fram ett gäng bra och väldigt snygga modeller och listat dem i denna artikel! 

Wedf Pärtrosor

Detta är ett alternativ som är lite dyrare än de följande modellerna men vi tycker att det vägs upp av att kvaliteten är lite högre. Dessutom är det en väldigt snygg modell som har en fjäril på framsidan i midjebandet, pärlor över grenen och resten av trosan är i samma färg. Modellen finns i sex olika färger att välja på. 

Carl Pärltrosor

Vill du ha en uppsättning av sexiga trosor så är detta ett extremt prisvärt alternativ där du får 6 par trosor för 200 kr. 4 av trosorna är pärltrosor, ett par har öppen gren och ett par är en läcker stringtrosa. Detta är en modell som är i one-size och samma storlek passar enligt tillverkaren från XS till L. Jag är en M och de satt helt perfekt på mig och då tyget är stretchigt så låter deras påstående helt korrekt. Så vill du kunna överraska din partner med ett nytt alternativ flera gånger så är Carls flerpack med pärltrosor alternativet för dig.   

Kisangel Trosor Med Pärlor

Kisangel är en pärltrosa som är simpel i designen men väldigt läcker att titta på. Modellen har ett blommönster på framsidan och stringen är bara ett tunt snöre, men såklart prytt av pärlor över grenen. 

Du kanske även vill läsa om: Satin trosor

Sohimary 433 Pärltrosor 

Sohimary är ett märke som är populärt hos oss och vi har med dem på flera av våra listor över både trosor och bikinis. Och denna pärltrosa är en modell som har både deras snygga och utmanande design samt höga kvalitet. Modellen är likt de andra alternativen på listan en stringtrosa som bara har ett tunt band runt midjan men på framsidan finns en liten triangel som är prydd av en blomma och på baksidan är det bara en triangel. Modellen finns i både svart och vitt att välja på. 

Kissecret Trosor Med Pärlor 

Kissecret är ett betydligt billigare alternativ som kommer i 2-pack med en svart stringtrosa med pärlor. Modellen är one-size och är ganska stretchig i materialet så den passar många olika kroppsformer.  

När använder man pärltrosor? 

Det är egentligen vid tre tillfällen som pärltrosor användas och är designade för att användas och de kommer vi att gå igenom nedan. 

Vid heta stunder: Det har säkert inte gått någon förbi att det är ett läckert alternativ att överraska sin partner med inför de heta stunderna man har tillsammans. 

För självstimulans: Pärltrosor designades även för att man ska kunna få sexuell stimulans när man bär dem då pärlorna sitter som de gör. Vi och många andra tycker inte att detta fungerar speciellt bra utan rekommenderar någon annan lösning om det är vad du är ute efter. 

För att trosan inte ska ligga emot: Detta är en anledning till som vi inte tycker fungerar bra alls. Tanken är att pärlorna ska göra att det blir mer luftigt då det inte blir något tyg som ligger mot huden och på så vis göra det komfortabelt. Vi tycker inte det är ett bra alternativ, utan rekommenderar att köpa ett par sköna trosor om komfort är vad man är ute efter.  

Slutsats

Som du ser så rekommenderar vi bara trosor med pärlor för heta stunder och vi tycker att det finns mycket bättre alternativ för de andra sakerna. Men nu återstår bara för dig att välja ut vilken modell du vill överraska din partner med och slå till!

Lämna en kommentar