Monokini – Bäst i test – Monokini baddräkt

Monokinin var från början en baddräkt som var designad för att bäras topless, men idag är det är en typ av baddräkt som har lite snyggare och mer utmanande linjer i form av en v-form i nederdelen och oftast så är den högt skuren över låren. I denna artikeln kommer vi att lista ett gäng snygga modeller för dig att välja på!

Relleciga Monokini – String monokini

Relleciga är ett märke som vi har med på flera listor och vi tycker om deras modeller väldigt mycket. Detta är inget undantag då modellen är i hög kvalitet, väldigt skön att ha på sig och har en snygg design som finns i 8 olika färger att välja på. Modellen är öppen över ryggen, är högt skuren över låren och har en snygg string över rumpan som vi tycker är fräck men inte på något vis är för utmanande. Vi rekommenderar att se fler bilder på länken nedan! 

Guocu Monokini – En elegant monokini

Här kommer en elegant monokini som vi tycker är väldigt prisvärd. Modellen är öppen på sidorna och har en lite mindre string vilket gör att låren och rumpan blir väldigt framträdande och ger ett sexigt intryck. På framsidan pryds monokinin av en rosett från ett band som går runt magen. Även här finns flera färger att välja på!

Threma Monokini – Monokini med magkontroll

Threma finns med på flera av våra listor och vi tycker att modellen är både snygg, sitter bra och har hög kvalitet, men den har även en fördel till som de flesta monokinis saknar. Det är att modellen har magkontroll vilket hjälper till att hålla in magen när man har plagget på sig. Precis som de andra modellerna på listan är det en modell som är lite mindre över rumpan och är högt skuren över låren för en läcker med elegant look!

Se fler modeller med magkontroll

Sherrylo Monokini – Genomskinlig monokini

Detta alternativ kommer från vårt favoritmärke Sherrylo och det är minst sagt ett lite mer utmanande alternativ då modellen är väldigt tunn i tyget och är ganska genomskinlig. Men det har två fördelar som många glömmer. Det ena är att monokinin torkar väldigt snabbt och det andra är att den släpper igenom ganska mycket av solen så att man blir solbränd genom tyget. Se fler bilder på länken nedan för att se om detta är en modell för dig!

Maozuzyy Monokini – Mini string monokini

Vill du ha en modell som är lite mer utmanande på baksidan men gillar modellerna som har lite mer tyg fram så är Maozuzyy ett riktigt bra alternativ! Trots att det är en mindre monokini med öppen rygg så sitter den stadigt. Du kan välja på svart eller röd färg och från storlek S till XL. 

Eledobby Monokini – V-formad monokini

Denna modell ser ut som en bikini med v-formad trosa rakt framifrån, men på sidorna så går över och underdelen ihop vilket ger en monokini som visar mycket hud. Och precis som med de andra modellerna på listan framhävs dina naturliga former över höft och rumpan väldigt mycket tack vare utformningen på plagget. 

Att tänka på när man köper en monokini

Det viktigaste att tänka på när man ska köpa sig en ny monokini är storleken då det är extra viktigt att plagg som är lite i fräckare utformning sitter perfekt. Därför rekommenderar vi att alltid läsa tillverkarens storleksguide som man hittar bland bilderna på sidorna vi länkar till. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga alternativ att välja på och nu återstår bara för dig att välja ut den modell du tycker är snyggast och klicka hem den! 

Du kanske även är intresserad av: Sexiga baddräkter

Lämna en kommentar