Bustier – Bäst i test

I denna artikel finns det affiliate länkar. Det innebär att jag Som Amazon-associates tjänar pengar på kvalificerade köp genom de länkarna. Det påverkar dock inte priset för dig som konsument.

En bustier är ett läckert plagg som hjälper till att framhäva dina naturliga former. Vissa alternativ kan användas som sig själva och en del av outfiten, medan andra alternativ passar bättre vid hetare stunder eller under dina vanliga outfits. Oavsett vilket du är på jakt efter så har vi listat ett gäng fräcka, bra och prisvärda alternativ i denna artikel!

Grebrafan bustier – Klassisk bustier

Grebrafan är en väldigt snygg och elegant bustier i en mer traditionell stil. Det svarta mönstrade tyget ger en sexig look som din partner garanterat kommer att uppskatta. Modellen har dragkedjor på sidan, snörning bakom ryggen och precis som många andra alternativ så har modellen även axelband för att den ska sitta så stadigt som möjligt.  Modellen finns i hela 8 olika storlekar så nästan alla kan hitta en modell som sitter helt perfekt!

Slimbelle bustier – Alternativ för festen

Om du vill blanda sexigt med elegans när du ska ut på fest eller en annan aktivitet som kräver en läcker outfit så är Slimbelle ett perfekt alternativ. Modellen passar lika bra under din outfit som till ett par snygga jeans och en kavaj. Modellen har axelband för att sitta stadigt och på baksidan finner du 4 rader krokar för att du ska kunna spänna åt den perfekt för just dig. Modellen finns i flera olika storlekar och på länken nedan hittar du även fler liknande modeller som med kommer från Slimbelle. 

BsLingerie bustier – Modell utan axelband 

Denna modellen är väldigt sexigt utformad och gör allt som en bra bustier ska göra men modellen passar bäst för heta stunder eller under din outfit. På framsidan finner du krokar och på baksidan hittar du snörningen som gör att man kan spänna åt modellen bra. Trots att den inte har axelband så sitter den väldigt stadigt. BsLingerie bustier finns även i gult, grönt och lila att välja på om man vill vara lite mer äventyrlig med färgen. 

Yurouten bustier – Sexig bustier 

Yurouten är väldigt sexig i designen då den är gjord i fake-läder. Modellen har snörning på både framsidan och baksidan så det är en modell som ger rätt stora resultat när det gäller att framhäver timglasfiguren och bysten får sig ett läckert lyft. Modellen passar bäst att använda utan något över då snörena som man spänner åt med är väldigt långa och är en del av utsmyckningen på modellen. Man kan såklart klippa av dem och justera till den längden man själv skulle vilja ha, men då rekommenderar vi istället att ta det andra alternativet som du hittar på samma länk då du slipper snörningen på det alternativet.

Yaigshape bustier – Röd bustier 

Vi valde ut att testa det röda alternativet från Yaigshape, men modellen finns även i ett alternativ som ljusa färger som du med hittar på länken nedan. Detta är en modell i traditionell stil som är i en blandning av spets, blankt tyg och volanger. Modellen finns även i en lång rad storlekar upp till hela 6XL så alla kan hitta en storlek som passar perfekt! Modellen har axelband och snörningen sitter som vanligt på baksidan av plagget. 

Cabule bustier – Bustier för alla stunder 

Cabule är en simpel bustier som passar bra för alla aktiviteter och den kan bäras både under dina andra kläder eller som ett eget plagg. Modellen har bara snörning på framsidan men ger en avsmalnande effekt över midjan och lyfter bysten på ett snyggt sätt. Du kan välja på den svarta färgen på bilen eller en vit färg som du kan se på länken nedan. 

Slutsats 

Nu har du fått 6 grymma och prisvärda bustiers att välja på. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och klicka hem den! 

Lämna en kommentar