Billiga leggings – Bäst i test

Är du på jakt efter nya leggings men har lite ont om pengar just nu? Då kan du sluta stressa, för denna artikel är för dig. Vi har letat upp ett gäng snygga och billiga leggings utan att tumma på kvaliteten! 

Sinophant Billiga Leggings 

Vi har haft Sinophant på ett par av våra andra artiklar på denna sajt och vi gillar deras leggings. Modellen är hög i midjan och har tummy control som gör att magen hålls in något, modellen har även ett tyg inte blir genomskinligt när man böjer sig ner vilket ibland kan vara ett problem med de lite billigare alternativen på marknaden. Modellen finns i 9 olika färger och från storlek S upp till XXL, och självklart är de ett billigt alternativ! 

Du kanske vill läsa om: Set med träningskläder för damer

FM London Billiga Leggings 3-pack

Detta alternativet är inte det billigaste på listan i absoluta tal, men per par leggings är det överlägset billigast. Du får ett snyggt och skönt trepack för cirka 300 kr vilket är svårslaget. Leggingsen är gjorda i 95 %  bomull och 5 % elastan vilket gör dem väldigt mjuka och följsamma när man är aktiv, men utan att de riskerar att bli genomskinliga även i de mer utsatta positionerna. Det är inte bara vi som tycker om modellen utan av över 8000 kunder så har detta 3-pack hela 4 av 5 stjärnor i betyg på Amazon. 

Veriliss Billiga Leggings

Veriliss har en väldigt populär look och finns i flera färgglada färger att välja på. Modellen är hög i midjan, men skiljer sig från alternativen ovan genom att vara designade med scrunchbutt. Det innebär att rumpan framhävs lite extra genom att de går in mellan skinkorna samt lyfter rumpan något. Så vill du komma undan billigt och framhäva din baksida lite extra är detta modellen för dig!

Merlvida Billiga Leggings 

Detta alternativ är minst sagt ett väl designat par leggings och det har många funktioner som vi tycker om, speciellt om man vill sticka ut lite. Dels är de höga i midjan och har magkontroll, de har även en lyftande och framhävande effekt på rumpan, men det som skiljer dem från de andra alternativen är att tyget är mönstrat som du ser om tittar noggrant på bilden ovan. Det mönstret gör att potentiella celluliter döljs helt när man har leggingsen på sig. 

Rekommenderad läsning: Träningsshorts – Bäst i test

Urban Classics Billiga Leggings

Du har säkert sett att camouflage färgade leggings blivit allt mer populära på gymmen runt om i Sverige den senaste tiden, så självklart måste vi ha med ett par sådana på listan. Modellen i sig sticker inte ut speciellt mycket utan de är medelhöga i midjan, sitter snyggt och skönt. Det är färgen som gör att de sticker ut och blir ett läckert alternativ! 

Leafigure Billiga Plus Size Leggings

Leafigure är ett snyggt par billiga leggings som finns i plus size storlekar på upp till 4XL. Modellen i sig är väldigt skön att ha på sig och sitter väldigt bra när man är aktiv tack vare den höga midjan. Tyget är av hög kvalitet och blir inte genomskinligt när man tränar vilket såklart är väldigt viktigt för att man ska känna sig trygg och säker i sina kläder. Tyvärr finns modellen bara i svart men i flera olika storlekar att välja på. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga, sköna och väldigt billiga leggings att välja på, så nu återstår bara för dig att klicka hem dina favoriter! 

Lämna en kommentar