Trosor utan kant 

Om man inte vill att troskanten ska synas genom sin outfit när man har lite mer åtsittande kläder över så har man två alternativ att välja på. Det ena är stringtrosor som tack vare sin utformning inte syns, eller så är det trosor utan kant som gäller. Eller varför inte en stringtrosa utan kant? Oavsett vilken modell på trosor utan kant du är ute efter så hittar du ett gäng bra alternativ i denna artikel! 

Sharicca Trosor Utan Kant 

Sharicca är ett märke som finns med på flera av våra listor och det är kanske inte så konstigt då vi älskar deras modeller, speciellt de som inte har kanter. Även andra kunder som köpt trosorna gillar dem då just denna modellen har 4 av 5 stjärnor på amazon efter 700 betyg som är satta. Modellen är tillverkad i 85% nylon och 15 % spandex vilket gör att modellen sitter väldigt väl och slimmat mot hunden, utan att på något vis tumma på komforten. Vi gillar dessutom att det är ett ganska prisvärt alternativ då du får 5 par trosor i varje paket och även om det inte är det billigaste alternativet på listan så tycker vi att priset mer än motsvaras av kvaliteten. 

Danish Endurance Trosor Utan Kant 

Danish Endurance är kanske till utseendet inte de sexigaste trosorna, men när det kommer till kvalitet och komfort tycker vi utan tvekan att de är nummer 1! Märket är designat av atleter för atleter vilket gör att fokus har lagts på funktion och komfort för att de ska vara så sköna som möjligt när man tränar. Med det sagt så passar trosan lika bra till vardags som i löparspåret och det är en modell som vi verkligen älskar. Modellen kommer i 3 pack, finns i många olika storlekar och du kan välja på flera olika färgalternativ när du beställer dem. Danish Endurance har tillverkat trosorna i återvunna material och detsamma gäller förpackningen som de skickas i vilket gör dem till ett miljömedvetet val.

Adorel Stringtrosor Utan Kant 

För dig som föredrar att använda stringtrosor och behöver en modell utan kanter så kan Adorel vara svaret. Här får du en stringtrosa i en behaglig storlek som inte har några kanter alls och modeller passar perfekt under den där åtsittande sommarklänningen. På framsidan är trosan v-formad vilket ger en sexig look trots att trosorna är väldigt funktionella och sköna att ha på sig. Precis som med de andra modellerna är detta ett flerpack och här får du 6 par trosor utan kant för lite över 200 kr. 

BeReady Trosor Utan Kant Hög Midja 

Gillar du trosor med hög midja och vill ha en modell utan kant så är detta prisvärda 6-pack från BeReady alternativet för dig. Trots att modellen är lite större i designen så är detta en modell som är snygg då den är lite högre skuren över låren vilket får dina ben att se längre ut. Du får även flera olika färger att välja på i varje pack vilket vi tycker om. En bra måttstock på hur högt modellen går är ungefär upp till naveln.

Evolyline Trosor Utan Kant String 

Evolyline är den andra modellen på listan i string och detta är med en modell vi gillar väldigt mycket. Modellen är utformad som en vanlig stringtrosa och passar till alla olika outfits och är även ett alternativ som vi tycker är väldigt snyggt. Även detta är ett prisvärt 6-pack och du kan välja på 3 olika paket med olika färgkombinationer. Tyget på modellen andas väldigt bra och modellen passar lika bra till fest, vardags eller i gymmet. 

När passar det att använda trosor utan kant

Trosor utan kanter kan användas vid alla olika tillfällen och många väljer dem för att tyget är lite tunnare och passformen ofta är väldigt bra. Men det finns ett par gånger då de passar lite extra bra och man får ut lite mer av att använda dem än bara komforten. De tillfällena kommer vi att gå igenom nedan. 

När man tränar: Många som tränar använder leggings eller tights som sitter slimmat mot kroppen vilket gör att oönskade troskanter kan uppenbara sig om de har sömmar i kanterna. Med trosor helt utan kanter så försvinner detta helt och det du har ovanpå blir slätt utan att kanterna syns. 

Vid finare tillfällen: Ironiskt nog är det motsatsen till att träna som är det andra tillfället då trosor utan kanter skiner lite extra. För ofta när man går på till exempel en fest så är det många som använder klänning, kjol eller liknande plagg som ofta kan sitta väldigt slimmat över rumpan. Det gör att troskanterna lätt kan synas om du inte har en modell utan kanter, och vill du vara helt säker så ta en modell i string så kan du dansa bort natten utan att behöva fundera över saken. 

Slutsats

Nu har du fått 5 grymma trosor utan kanter att välja på och nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och klicka hem dem!  

Lämna en kommentar