Calvin Klein Trosor – Bästa modellerna

Om du läst andra artiklar på vår sajt är det stor chans att du sett att Calvin Klein finns med på flera av våra listor med trosor av olika slag, och det är inte utan anledning. De är helt enkelt för bra för att inte vara med, och det verkar som de flesta kvinnor instämmer då det är ett av de absolut mest populära märkena på underkläder just nu! Så vi har beslutat oss för att dedikera en hel artikel till Calvin Klein trosor. 

Calvin Klein Trosor – CK Karusell string

Det första alternativet är en lite mindre stringtrosa från Calvin Klein som vi gillar väldigt mycket. Calvin Klein kallar dem för karusellstring, men vi skulle normalt kalla dem för g-string. Precis som med alla modeller från CK så får man hög kvalitet, snygg design och deras gosa komfort. Modellen säljs i ett prisvärt 3-pack. 

Calvin Klein Trosor – CK Stringtrosor originalet

Detta är en av Calvin Kleins mest klassiska trosor och det är såklart deras string. Denna modellen skiljer sig lite från deras just nu populäraste modeller genom att inte ha någon stor text på midjebandet och att denna modell gjord av 85 % polyamid och 15 % elastan för att de ska bli så lätta och sköna som möjligt. Du får ett prisvärt 3-pack även här. 

Calvin Klein Trosor – CK Tangatrosor

Om du gillar tangatrosor och Calvin Klein så är denna modellen en match made in heaven för dig. Detta är en klassisk tanga med lite lagom mängd tyg som är betydligt större än en vanlig string. På sidorna av trosan är det bara midjebandet som är lite grövre och det pryds av Calvin Klein texten vi alla känner igen. 

Calvin Klein Trosor – CK Spetstrosor

Detta är en trosa i traditionell form som har lite mer tyg än många andra modeller på denna lista. Men det som gör den lite fräckare är att tyget är i spets, Modellen kommer i smidiga 3-pack där du får en svart, en vit och en rosa trosa i varje. Modellen finns i storlekar från XS upp till XL. 

Calvin Klein Trosor – CK Bikini style trosor

Denna modellen är en CK trosa som är i bikini style, eller på ren svenska en mer traditionell trosa med lite mer tyg. Med denna modellen har komforten satts först och den är tillverkad i 90 % bomull. Precis som med flera av de andra alternativen kommer trosorna i ett prisvärt 3-pack med tre olika färger och 3 olika storlekar att välja på. 

Calvin Klein Trosor – CK String med hög midja

Gillar du både string och hög midja så har vi hittat modellen för dig! Här får du en snygg trosa från Calvin Klein som har det klassiska midjebandet med Calvin Klein texten på. Trosan är högt skuren och har en string som är lagom stor för att det ska vara både snyggt och skönt att ha på sig. Modellen kommer i 3 pack med en svart, en vit och en grå trosa i varje förpackning. 

Vanliga frågor om Calvin Klein Trosor

Precis som med många andra märken så har kunder frågor om både märket och produkterna. Så vi har samlat ihop de vanligaste frågorna och besvarat dem nedan. 

Är Calvin Klein trosor bra? 

Ja! Calvin Klein har blivit ett populärt märke i väldigt många troslådor runt om i världen då de är snygga, sköna, trendiga och ganska prisvärda om man köper dem i flerpack. De finns dessutom i en uppsjö av olika modeller så alla kan hitta en modell de gillar. 

Varför är Calvin Klein trosor så populära? 

Om du läst fler av våra artiklar så har du säkert märkt att det finns väldigt många märken på trosor som är både sköna, prisvärda och bra. Men Calvin Klein sticker ut genom att vara i toppen på de flesta saker och att de har ett väldigt välkänt märke gör de än mer trendiga och populära. 

Vilken är den bästa Calvin Klein trosan? 

Det har mycket med personliga preferenser att göra och det är viktigt att man köper en modell som man själv kommer att trivas i. Men vår favorit är det översta alternativet i denna artikeln som är en lite mindre g-string som vi tycker är väldigt sexig men samtidigt har CKs klassiska komfort och kvalitet. 

Är Calvin Klein trosor värt det? 

Vi tycker absolut att det är värt det, i alla fall att ha några par. De är ett av de bästa märkena på underkläder enligt oss!

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga Calvin Klein modeller att välja på och de vanligaste frågorna besvarade. Så nu är det enda som är kvar för dig att välja ut dina favoriter och sedan slå till!  

Lämna en kommentar