Sexiga underkläder – Bäst i test

Alla behöver ha några par sexiga underkläder till de lite mer intima stunderna man spenderar med sin partner eller älskare. Så vi beslutade oss för att dedikera en artikel till att hitta de bästa sexiga underkläderna så du slipper leta! 

Evelife sexiga underkläder 

Vårt första alternativ är ett set med underkläder från snygga Evelife. Och det är inte bara vi som gillar modellen utan den är en av Amazons bästsäljare som är väldigt populär. Setet kommer i 3 delar, med överdelen, trosor och lårband som allt är gjort i ett sexigt spetsmaterial. Då modellen är tillverkad i 65 % bomull och 35 % polyester sitter den väldigt bra och skönt! Om du inte skulle gilla färgen på bilden ovan så finns modellen i totalt 9 olika färger att välja på och från S upp till 2XL i storlekarna. 

Aranmei Sexiga underkläder 

Aranmei pryder många av våra listor över lite fräckare underkläder så självklart ä de även med på denna listan (ett par gånger till). Denna modellen är precis som de översta alternativet en bästsäljare på amazon och när ser till hur snyggt plagget är, hur bra kvaliteten är och jämför det med priset så förstår man varför, man får väldigt mycket värde för pengarna. Modellen är tredelad och man får en lite större överdel och ett par sexiga stringtrosor. Modellen är helt i spets som man ser lite igenom för en sexig look. Modellen finns i 8 olika färger och 5 storlekar. 

Rslove sexiga underkläder 

Rslove är en modell som är lite på samma tema som de andra genom att vara ett set, här får du Bh, trosor och midjeband med straps som går ner så du kan fästa dom i dina strumpbyxor (strumpbyxor ingår inte). Modellen är tillverkad i en floralmönstrad spets som är transparent. Du kan välja på 4 olika färger och storlekarna får från S till 2XL.

Temptshow sexiga underkläder 

Här kommer ett alternativ som skiljer lite från de tidigare på listan och istället för ett set får du här en sexig body eller onepiece. Modellen har en sexig string över baksidan och modellen är öppen över grenen. Modellen är en storlek som ska passa från storlek S till XL. Vi rekommenderar att kolla extra noga på storleksschemat på denna modell.

Aranmei sexiga underkläder 

Här kommer den andra modellen från Aranmei som blivit lite av vårt favoritmärke när det gäller denna typ av underkläder. Modellen är ett set i två delar där överdelen är en transparent spetsmodell och trosorna en sexig g-string. Modellen finns i 4 olika färger men vi bara älskade den röda och tyckte att den var så snygg!  

Evelife sexiga underkläder nattlinne

Här kommer en modell som skiljer sig från de övriga seten på listan och här får du istället ett nattlinne med matchande trosor. Linnet är i spets över bysten för att sedan gå över och vara i mesh. Trosorna är en g-string med bara en tråd över rumpan. Vi tycker att detta är ett väldigt sexigt val av underkläder för dina lite mer intima stunder. Modellen finns i 5 storlekar och 4 färger. 

Aranmei sexiga underkläder 

Aranmei har här levererar ett väldigt sexigt set med underkläder som vi tycker sitter väldigt snyggt. BHn har lite större axelband på denna modell men matchar väldigt snyggt till midjebandet och g-stringen. Även priset på denna modell är något lägre än på många andra på listan och vi tycker därför att det är en riktig vinnare! Du kan välja på 4 färger och 5 storlekar. 

Det viktigaste att tänka på innan man köper sexiga underkläder 

Det är egentligen en sak som är viktigare än allt annat när man ska köpa sexiga underkläder och det är storleken. Olika tillverkare har något olika storlekar och passform och därför är det väldigt viktigt att kolla på deras storleksguider innan man beställer. De hittar du oftast bland bilderna på Amazon-länkarna under varje produkt vi rekommenderar. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng sexiga underkläder serverade för dig, så nu är det enda som är kvar att välja ut dina favoriter, plocka ut den färg du tycker är fräckast och slå till!    

Lämna en kommentar