Invisible trosor – Bäst i test

Invisible trosor är något som måste finnas i varje kvinnas underklädesarsenal, speciellt när man ska ha på sig tight sittande kläder. Invisible trosor har inga sömmar och är väldig tunna i tyget för att troskanten inte ska synas oavsett vad man har utanpå. I denna artikeln kommer vi att lista ett gäng invisible trosor i olika modeller för dig att välja på! 

Nightease invisible trosor – Invisible g-string 

Denna modell från Nightease har fått vara med på ett antal listor vi gjort om underkläder och vi är stora fan av denna trosa. Modellen är en g-string i ett lite tunnare och väldigt komfortabelt tyg att ha på sig. Vi gillar modellen lite extra för att den kommer i prisvärda 6-pack och det finns ett gäng olika färgalternativ att välja på! Trivs du i g-string och vill ha osynliga trosor är detta en riktig vinnare. 

Shekini invisible trosor – Invisible hipster 

Shekini är en modell som vi direkt gillade. Dels är en invisible utan några sömmar, men den sitter även extremt skönt och bra då tyget är väldigt tunt, mjukt och lite stretchigt för bra passform. Denna modellen är i en hipstermodell som finns i 4 olika storlekar och ett gäng olika färgkombinationer att välja på. Trosorna kommer i prisvärda pack om 4. 

Sharicca invisible trosor – Invisible stringtrosor

Även detta alternativet från Sharicca har fått vara med på en och annan tidigare lista och är en modell vi tycker väldigt mycket om. Sharicca kommer i en snygg stringtrosa som sitter både skönt och snyggt. Modellen finns i olika rätt diskreta färger och kommer i 4-pack. 

Annes Styling invisible trosor – Invisible knickers

Annes Styling kommer precis som de två modellerna ovan i 4-pack men finns i dagsläget bara i den vita färgen. Vi gillar trosan väldigt mycket tack vare passformen och hur skön den är att ha på sig vilket till stor del kommer från det lite finare materialet. Modellen är en knicker och passar dig som gillar en lite större trosa som täcker lite mer hud. 

Sharicca invisible trosor – Invisible brasilianska trosor

Sharicca får pryda listan en gång till och denna gången med deras invisible brazilian trosor. Modellen har samma sköna komfort och passform som deras andra modell, men denna trosan har en vågigt skurna kanter vilket ger dem ett lite fräckare utseende trots att de är en något större modell. 

Toeecy invisible trosor – Invisible boxertrosor

Toeecy är för dig som vill ha en större trosa och trivs i boxer. Modellen har ett mjukt, tunt och stretchigt material som gör dem både sköna och att de sitter väldigt bra. Här får man väldigt mycket värde för pengarna då man får hela 5 par invisible boxertrosor för runt 150 kr. 

Slutsats

Invisible trosor är ett smidigt och skönt sätt att slippa oönskade troskanter och nu har du fått 6 modeller i olika stilar serverade för dig så nu behöver du bara välja ut din favorit och slå till!  

Lämna en kommentar