Stringtrosor flerpack – Bäst i test

Stringtrosor är en stapel i de flesta kvinnors underklädeslåda och det smidigaste och mest prisvärda sättet är att köpa dem i flerpack. Så vi har dedikerat en hel artikel till att lista ett gäng snygga, sköna och väldigt prisvärda trosor i string. 

Varsbaby stringtrosor flerpack – G-string flerpack

Varsbabys g-string är en av våra absoluta favorit stringtrosor. Vi bara älskar utseendet med den lite mindre triangeln på baksidan, det något transparenta tyget på framsidan och det tunna bandet runt midjan, dessutom sitter de både stabilt och skönt. Modellen kommer i prisvärda flerpack med 6 stringtrosor i varje och du kan välja mellan lite olika färgkombinationer i paketen. 

Varsbaby stringtrosor flerpack – String hög midja flerpack

Även här kommer en riktigt fräck trosa från samma märke. Även denna modellen är en g-string men som du ser på bilderna så går trosan lite högre upp med denna modell och har lite mer tyg runt midjan. Tyget är dessutom lite tunnare både för hög komfort, men även för en transparent sexig look. Modellen finns i 5 storlekar och 5 olika färgkombinationer i varje paket. 

HB Select stringtrosor flerpack – Stringtrosor 7-pack 

Om du vill ha ett paket med trosor för hela veckan så behöver du inte titta längre än detta snygga alternativ från HB Select. För att modellen både ska sitta bra och vara komfortabel att ha på sig så är den designad i 52 % nylon, 40 % polyester och 8 % spandex, och 100 % bomull över grenen. Trosorna får beröm för de andas väldigt bra. I varje paket får du 7 par trosor i olika färger till ett väldigt bra pris. 

Sunm Boutique stringtrosor flerpack – Stringtrosor spets flerpack

Om du gillar stringtrosor med spets så är Sunm Boutiques flerpack för dig! Här får du hela 6 par snygga stringtrosor för runt 200 kr. Modellen har ett lite bredare band runt midjan som är helt i spets, för att sedan ha en lite mindre string över rumpan. Modellen finns i 3 olika färgkombinationer. 

Se fler rosa stringtrosor här.

BeReady stringtrosor flerpack – Stringtrosor seamless flerpack

Är du på jakt efter att fylla garderoben med stringtrosor som inte har några sömmar? Då kan detta vara modellen för dig! Modellen är v-formad i fronten, går lite högre på sidorna och är såklart en modell i string. Detta gör modellen till ett fräckt alternativ som lyfter fram dina naturliga former. Modellen kommer i 9-pack vilket gör den väldigt prisvärd. 

Calvin Klein stringtrosor flerpack – Calvin Klein G-string flerpack

Om du som många andra redan skaffat dig Calvin Klein som favoritmärke så har även de stringtrosor i flerpack. Här får du deras g-string i paket med 3 trosor i varje. Då de är ett väldigt känt och populärt märke så är de lite dyrare än de andra alternativen på listan, men de är kända för hög kvalitet och man får räkna med att betala extra för märket. 

Slutsats

Nu har du ett gäng olika stringtrosor i flerpack att välja på. Så nu är det bara för dig att plocka ut dina favoriter och slå till!     

Du kanske även gillar: T-string trosor – Bäst i test

Lämna en kommentar