Erotiska underkläder – Bäst i test

Erotiska underkläder säljs allt mer för varje år som går och vi förstår varför och har själva hakat på trenden då det är ett enkelt sätt att hetta upp sexlivet. Självklart har vi därför skrivit ihop en hel artikel där vi listar de snyggaste erotiska underkläderna! 

Evelife erotiska underkläder

Vårt första alternativ på listan blir ett sexigt set i tre delar som består av BH, trosor och midjeband som matchar varandra perfekt. Vi valde den traditionellt erotiska färgen röd på exemplet på bilden men modellen finns i 15 olika färger att välja på och i storlekar från XS till 2XL. 

Du kanske även vill läsa om: Exklusiva underkläder

Evelife erotiska underkläder 

Även vårt andra set med erotiska underkläder kommer från Evelife som blivit ett av våra favoritmärken. Denna modellen är en bästsäljare på Amazon och har väldigt goda betyg av kunder som köpt den. Överdelen av setet är lite större, trosorna i en erotisk liten string och modellen har även lårband. Allt i snyggt matchande spetstyg oavsett i vilken av de 9 färgerna du beställer plagget. 

Generic erotiska underkläder 

Denna modellen upplevde vi som väldigt het med den röda glansiga färgen som direkt föll för. Modellen är en body med snörning på framsidan och kommer garanterat att göra din partner galen. För ett extra käckt utseende så har den även fått ett lårband som tar utseendet till nästa nivå. Modellen finns i tre andra färger, men vi föredrog den röda eller lite mer kinky svarta modellen. 

Come on dear erotiska underkläder 

Här kommer ännu en bästsäljare från Amazon, denna gången i formen av ett erotiskt nattlinne som är transparent och med en matchande väldigt sexig g-string trosa. Modellen finns i många olika storlekar och 5 färger att välja på. 

Hanxiulin erotiska underkläder 

Om du är lagd mer åt det kinky hållet så är detta kanske ett alternativ för dig. Här får du en modell som är en kombination av latex och transparent material och överlag tycker vi att bilder säger mer än vi kan skriva. Modellen har en dragkedja över grenen som kan öppnas för spännande lekar med sin partner. 

Leg Avenue erotiska underkläder 

Leg Avenue levererar här en väldigt erotisk modell som på framsidan är helt i fisknät, och på baksidan bara har straps för att den ska sitta bra på plats och ge ett erotiskt utseende. 

Aranmei erotiska underkläder 

Här kommer ett väldigt fräckt set erotiska underkläder från företaget Aranmei som vi blev förälskade i direkt när vi såg det. Modellen är i tre delar, Bh, stringtrosor och midjeband med straps ner till låren (stay ups ingår inte). Modellen är helt i floralmönstrad spets och du kan välja på 4 färger och 5 storlekar. 

Aranmei erotiska underkläder 

Aranmei får vara med en gång till direkt och även denna gången med ett erotiskt set med underkläder. Modellen är i en blandning av spets och genomskinligt material och vi tyckte den gjorde sig otroligt bra i den vinröda färgen på bilen. Precis som den förra modellen så är setet i tre delar med trosor, bh och midjeband. Skulle du inte gilla den röda färgen så finns 4 andra alternativ att välja på!

Slutsats

Erotiska underkläder är kul och spännande för både dig och din partner. Hur ni vill överraska varandra sätter bara fantasin gränser för, men vi hoppas att du gillar något eller några av alternativen i denna artikeln. I så fall är det bara att klicka på någon av Amazon-länkarna och slå till!

Rekommenderad läsning: Porriga underkläder – Bäst i test

Lämna en kommentar