Korsett som håller in magen – Bäst i test

Vill man snabbt och enkelt få en smalare midja så är korsetter det bästa sättet. Korsetter är även den typen av shapewear som ger överlägset störst resultat och om man använder dem regelbundet under en längre tid så kan resultatet stanna även när man inte har korsetten på sig. Så självklart har vi dedikerat en hel artikel åt korsetter som håller in magen där vi presenterar de bästa alternativen på marknaden!

Yianna Korsett Som Håller in Magen – Bäst i test

Om du läst några av våra andra artiklar så har du säkert stött på Yianna korsett som håller in magen tidigare då det är den modell vi tycker är bäst och vi rekommenderar den i många av våra artiklar. Och anledningarna till att vi gillar Yianna är väldigt många! 

  • Det är en modell för alla: Många shapewear kan vara svårt att hitta i storlekar som passar alla, men med Yianna kan man välja på storlekar från XS upp till hela 6XL. Dessutom finns modellen i 7 olika färger att välja på. 
  • Finjustering av storlek: Modellen har tre rader krokar som man använder till att spänna åt korsetten. Det innebär att man inte bara kan välja på många storlekar utan även justera in varje storlek i tre olika steg för att man ska kunna få perfekt komfort i förhållande till resultatet. Samt få möjligheten att kunna spänna åt mer allt eftersom man får resultat. 
  • Hög komfort: Trots att modellen ger väldigt bra resultat och håller in magen väldigt mycket så är det en modell som är skön att ha på sig. Detta är tack vare att den är tillverkad i tre lager, där det yttersta lagret är i nylon/lycra/spandex för att den ska vara robust och lätt att rengöra, mellan lagret är i latex och mot kroppen finns ett laget bomull för att komforten ska bli väldigt hög.

Slutsats

Yianna är en korsett som håller in magen som fungerar i de flesta situation och gör sig bra under dina vanliga kläder. Enda gången vi tycker att man bör välja en annan modell är om man vill ha den när man tränar, då det finns modeller som är anpassade för just det. 

Rekommenderad läsning: Linne som håller in magen

FeelinGirl Korsett Som Håller In Magen – Bäst för större storlekar

Även FeelinGirl är ett märke som vi har med på många listor när det kommer till shapewear och det är ganska jämnt mellan denna modell och Yianna om vilken som faktiskt är bäst då de är ganska lika till sina utföranden.  

Men en sak som skiljer som vi tycker är väldigt bra är att FeelinGirl har 3 rader krokar på de lite mindre storlekarna och 4 rader krokar på de större storlekarna vilket gör att man kan få lite mer justeringsmöjligheter på de större storlekarna för att kunna göra större framsteg innan man behöver byta till en mindre storlek. Med denna modellen lyfts även brösten då modellen ligger precis under och ger en lyftande effekt. 

Slutsats

Vi tycker att FeelinGirl kan vara ett bättre alternativ om man behöver en större storlek på sin korsett som håller in magen, tack vare dess 4 rader krokar. Om du har en mindre storlek tycker vi fortfarande att Yianna är det bättre alternativet. 

Z-Fly Sweat Belt Korsett Som Håller In Magen 

Om du vill ha din korsett när du tränar så är Z-Fly det bästa alternativet. De andra alternativen på listan kan användas men de är inte specifikt designade för uppgiften, men det är Z-Fly. Med detta alternativ justerar du in hur hård kompression du vill ha genom att spänna åt banden som du virar runt midjan och spänner åt med kardborrebanden. Modellen är även tillverkad i ett material som suger åt sig svetten vilket är fördelaktigt när man tränar. Z-fly hjälper dig även att vara i perfekt hållning när du tränar för att minska risken för skador och göra det möjligt att lyfta tyngre. 

Slutsats

Ska du ha din korsett som håller in magen när du tränar är detta alternativet för dig! Vill du ha den till något annat så rekommenderar vi något av de andra två alternativen. 

Korsett som håller in magen slutsats

Att hitta rätt modell kan först verka vara svårt då det finns tusentals olika modeller att välja på. Som tur är har du fått 3 grymma alternativ att välja på i denna artikel, och det enda som återstår är för dig att välja ut den modell som passar in bäst efter dina mål, användningsområden och preferenser. 

Du kanske även vill läsa om: Body som håller in magen

Lämna en kommentar