Linne som håller in magen

Ett linne som håller in magen är ett shapewear som är väldigt smidigt att använda och som passar in väldigt bra i de flesta outfits då det ser ut som ett vanligt linne i många fall. Dessutom får man bra resultat över magen, de hjälper till att lyfta brösten/hålla dem på plats och de slätar ut huden samt fettansamlingar över ryggen. Det är helt enkelt ett grymt alternativ när det kommer till shape! Så inte helt otippat har vi dedikerat en hel artikel åt att presentera de bästa linnen som håller in magen! 

Spanx linne som håller in magen

Spanx ligger alltid i framkant när det kommer till shapewear och har alla tänkbara modeller och plagg för att hålla in magen. Och deras linne är ett väldigt effektivt och snyggt alternativ! Denna modellen är med tunna axelband och lite lägre skuren över ryggen för att fungera även vid lite finare tillfällen där man kanske har klänning som visar lite mer hud över axlarna och ryggen. Men modellen funkar lika bra till vardags och passar till de flesta klädstilar. Linnet är tillverkat i 57% elastan och 43% nylon och har väldigt diskreta sömmar, vilket gör att modellen sitter väldigt skönt trots att resultaten är väldigt bra! 

Rekommenderad läsning: Body som håller in magen – Bäst i test

Delimira linne som håller in magen

Delimira återfinns på flera av våra listor över shapewear och det är inte så konstigt då deras modeller helt enkelt fungerar väldigt bra och är sköna att ha på sig. Detta linne är såklart inget undantag utan är av samma höga standard. Anledningen till att vi gillar denna modellen lite extra är att man har fokuserat på att göra linnet väldigt skönt genom en medelhård kompression och lite bredare axelband. Detta gör modellen till ett perfekt alternativ om man vill ha det till vardags! 

Slimbelle linne som håller in magen

Slimbelle är ett märke som är stort i Tyskland och tack vare Amazons intåg i Sverige kan vi med köpa deras grymma linne som håller in magen! Här får du ett linne som är inriktat på resultat och vi tycker att det är det linne där man får mest effekt. Magen hålls in väldigt bra och bysten får sig ett rätt ordentligt lyft och brösten hålls stadigt på plats. Kuporna över brösten kan tas ur linnet om man skulle föredra det. Modellen vi länkar till har lite bredare axelband och är den modell som vi tycker är Slimbelles bästa, men de har även en modell i spagetti-band som du hittar på samma länk nedan. 

Maidenform linne som håller in magen

Maidenform är ett känt märke när det kommer till shapewear och även detta är ett märke som kan hittas på flera av våra listor. Modellen sitter väldigt slimmat och bra så linnet kan bäras under dina vanliga kläder utan problem, men det är även snyggt nog att användas som sig självt. Modellen ger ett bra resultat över både magen samt ryggen, och vi hittar inget alls att klaga på. Den enda anledningen till att Maidenform inte hamnar högre upp på listan är att det är lite dyrare än de andra modellerna som vi tycker presterar lika bra. 

Cadori linne som håller in magen 

Okej, så Cadori är inte ett vanligt linne som håller in magen utan ett mellanting mellan en korsett och ett linne. Över magen så är Cadori utformad som en korsett där du med 4 rader krokar kan finjustera kompressionen efter hur du själv prioriterar komfort och resultat över magen. Ovanför magen är modellen utformat som ett linne med en bra push-up för brösten. Modellen har ett korsband över ryggen som gör att du hamnar i perfekt hållning när du har linnet på dig. Vill du ha maximala resultat så är detta modellen för dig! Men det är inte riktigt så diskret som de andra modellerna på listan, speciellt om du vill ha det under en mer åtsittande klädsel. 

Det viktigaste att tänka på innan du slår till! 

Storleken! För att ett linne ska hålla in magen och sitta skönt så är storleken det viktigaste att få rätt. En för liten storlek kommer att ge obehag när du har det på dig och ett för stort kommer inte att hålla in magen så bra som du önskar. Därför rekommenderar vi alltid att kolla på de olika modellernas storleksguider som finns på länkarna vi har under varje produkt då det kan variera lite mellan olika modeller och tillverkare.

Slutsats

Nu har du fått fem grymma linnen som håller in magen presenterade för dig och det enda som återstår är för dig att välja ut den modell som passar bäst för just dig och slå till!    

Vi har även testat: Baddräkt som håller in magen

Lämna en kommentar