Leopard underkläder – Bäst i test

Leopardmönstrade underkläder har länge varit ett väldigt populärt alternativ bland kvinnor Tsom vill ha en uppsättning lite fräckare underkläder i sin garderob. Så självklart har vi letat upp ett gäng snygga modeller som löser precis detta! 

Bethyall leopard underkläder

Vi börjar med ett alternativ från Bethyall som är ett set med trosor och bh i leopardmönster. Trosorna är en sexig string och sidobanden går ganska högt upp för att framhäva dina naturliga former över höfterna. Både BHn och trosorna är utsmyckade med hjärtan i metall för att få modellen att sticka ut än mer. 

Generic leopard underkläder 

Även detta alternativ är ett set med trosor och bh i som såklart båda är i leopardmönster. Det som gör att denna modellen skiljer sig är att resårbanden har texten “sexy baby” skrivet på sig och som du kanske set på sociala medier så är band med text ganska inne just nu.

Aranmei leopard underkläder 

Vårt första leopardmönstrade set på listan och detta är en riktig vinnare. Det är inte bara vi som tycker så utan även kunderna på Amazon som gett höga betyg och gjort modellen till en bästsäljare. Seten är som du ser på bilden i fyra olika delar vilket vi gillade! Skulle du vilja ha fler färger så finns modellen 11 färger till att välja på och från xs till xl i storlekar.   

Uivhlw leopard underkläder 

Här får du ett fräckt leopardmönstrad set i tre delar. Trosor, bh och midjehållare som snyggt matchar varandra för en snygg look. Trosorna är som väntat av det mindre slaget och är en snygg liten stringmodell. Modellen finns i 6 storlekar från s till 3XL.

Bwer leopardfärgad trosa

Om du bara är ute efter trosor i leopard så kan detta vara ett bra val för dig. Modellen är en liten g-string som är transparent i tyget. Du kan även välja på 4 olika färger i leopardmönstret. 

Calvin Klein Leopardmönster Trosor

Calvin Klein är som bekant ett av de mest populära märkena när det kommer till damunderkläder och självklart måste deras leopardfärgade trosa vara med på listan. Vi tyckte att denna modellen inte var lika fräck som många andra modeller i artikeln och att det är ett lite mer alldagligt alternativ jämfört med de andra som kanske mer är inriktade på hetare stunder med sin partner. 

Hangpei leopard body

Om du föredrar en body istället för trosor och bh så har vi såklart provat fram en modell för dig med! Här hittar du en läcker leopardfärgad body från Hangpei som finns i tre storlekar att välja på. 


Lämna en kommentar