Tangatrosa – Bäst i test

Tangatrosor är en lätt sittande trosa som hålls uppe av ett tunt band runt midjan och modellen är väldigt populär bland kvinnor runt om i hela världen. I denna artikel kommer vi att presentera ett gäng snygga och prisvärda trosor i tanga för dig att välja på. 

BeReady tangatrosor 

Be ready är en modell som inte bara är snygg utan även väldigt prisvärd. Den netta och sköna tangan kommer i 6-pack, där du får alla i olika färger. Modellen finns i 4 olika storlekar att välja på. 

Girlpal tangatrosor

Här kommer ännu ett prisvärt paket där du får flera trosor i samma förpackning. Här får du 5 par för under 200 kr vilket får anses väldigt prisvärt. Du kan välja lite mellan olika färgkombinationer på länken nedan. Denna modell är en minitanga så stringen är i princip bara ett snöre.  

Libella tangatrosa

Även libella kommer i flerpack och här får du 6 par trosor i varje förpackning. Även här får du flera olika färger. Detta är en lite mindre trosa som har en triangel på baksidan för att sedan övergå i en ministring. Gillar du märket så har de trosor i andra fräcka modellen att välja på som med finns om du klickar på länken nedan. 

Magi tangatrosa

Magi är en klassisk tangatrosa som är ganska lätt i modellen. På framsidan är den triangelformad, på baksidan är den ganska smal och midjebandet är tunt. Modellen kommer i pack om 3, finns i sju färger och 4 storlekar. Vi tycker detta är en väldigt sexig trosa som sitter väldigt skönt! 

Girlpal tangatrosa

Vårt andra alternativ från Girlpal är en tanga som är lite större i modellen som vi tycker sitter extremt skönt på och följer kroppens naturliga kurvor väldigt fint. Här får du 5 par tangatrosor i varje paket och du kan själv välja mellan olika diskreta färgkombinationer. 

Calvin Klein tangatrosa

Det hade nästan varit lite konstigt om inte Calvin Klein hade kvalat in på listan med tanke på hur populära deras trosor är. Denna modellen är en lite större tanga som har ett midjeband där det står Calvin Klein. Modellen finns i fyra färger att välja på. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga och väldigt prisvärda tangatrosor presenterade, så nu är det bara för dig att välja den modell du tycker är snyggast och slå till!

Lämna en kommentar