Trosor flerpack – Bäst i test

Att köpa trosor på storpack är både smidigt och väldigt prisvärt. Så i denna artikeln kommer vi att lista ett gäng snygga trosor i olika modeller som kommer i prisvärda flerpack. 

Sunm Boutique Trosor i flerpack

Detta är en modell vi verkligen gillar då den även återfinns på vår lista över stringtrosor med spets. Och sett till vad detta alternativet kostar så är det svårslaget då man får 6 par för runt 200 kr. Modellen är har lite mer tyg runt midjan men är en snygg och komfortabel string. 

BeReady 9-pack trosor

Även BeReady är extremt prisvärt och du får 9 par trosor för under 350 kr. Du får en uppsättning med blandade färger. Modellen är seamless för att inte några sömmar ska synas genom dina vanliga kläder och över rumpan så är modellen i tanga. 

BeReady 6-pack bomullstrosor

Vårt tredje alternativ kommer med från BeReady och har får du en nätt och snygg trosa tillverkad i bomull. Materialet andas väldigt väl och är stretchigt för att komforten ska bli så bra som möjligt. Vi tyckte även det var en modell som var väldigt snygg och framhävde våra naturliga former över höfterna. 

Hatea 7-pack g-string 

Om du föredrar att ha g-string och gillar att ha olika färger att välja på så kan du sluta leta och slå till på Hateas prisvärd 7-pack. Här får du en lågt skuren g-string i 7 olika färger som du kan justera för att hitta perfekt passform. 

Evolyline 6-pack Hipstertrosa

Om du vill ha en modell i hipster så är detta 6-pack för dig. Materialet är mjukt, skönt och andas väldigt bra. 6-packet finns i antingen ett alternativ med 6 olika färger eller ett där du får 6 par svarta trosor. Vi gillar de färgglada som du ser på bilden.   

Att tänka på – trosor i flerpack

Innan man köper något nytt så ska man tänka igenom sitt köp så det faktiskt blir rätt för just dina behov och krav på produkten. Därför har vi samlat ihop två saker att tänka på och en vanlig fråga vi sett många kunder har. 

Vilken storlek

Att hitta rätt storlek är väldigt viktigt när man ska köpa nya underkläder. Både för att de ska sitta skönt, men även för att de ska sitta snyggt och på rätt sätt. Då det kan skilja lite mellan olika tillverkare och märken så rekommenderar vi alltid att läsa på noggrant på storleksguiden som finns på Amazon-länkarna under varje produkt. 

Att du väljer rätt modell

Om du köper trosor på storpack så är det viktigt att du köper en form du vet att du trivs i sedan innan. Detta kan ingen annan än du själv svara på så det är viktigt att du funderar igenom om du vill ha till exempel string eller hotpants. 

Varför ska man köpa trosor i flerpack? 

 Vi tycker att det är ett kanonalternativ att köpa underkläder i flerpack, i alla fall så länge man har tickat av de två punkterna ovan. Dels får man många av de modellerna man gillar och passar i, men kanske ännu viktigare så får man ner priset väldigt mycket jämfört med att köpa ett par i taget. 

Lämna en kommentar