Röda underkläder – Bäst i test

Rött är kärlekens färg och kanske den mest populära färgen när det kommer till lite fräckare underkläder. Så självklart har vi dedikerat en hel artikel till att lista ett gäng snygga underkläder i rött för dig att kolla in lite extra! 

Aranmei Röda Underkläder – Bästsäljare på amazon

Det första alternativet är det inte bara vi som gillar utan även kunderna på Amazon tycker att det är en kanonprodukt. Betyget ligger på 4 av 5 stjärnor och modellen i just denna färgen är en bästsäljare. Färgen på bilden är i vinrött men modellen finns i vanlig röd färg med, vi gillade verkligen båda alternativen. Setet kommer i två delar där överdelen är lite större med en djup v-ringning medan trosorna är små, nätta och fräcka (se bilderna). 

Evelife Röda Underkläder – Röd bodysuit

Vårt andra alternativ på listan är en väldigt sexig bodysuit med strumpeband som kommer i röd färg. Men modellen finns även i vinrött och vit färg om du skulle föredra det. Plagget är tillverkat i 95% polyester och 5% elastan för att den ska vara lika skön att ha på sig som den är snygg. Modellen finns i fyra olika storlekar att välja på. 

Aranmei Röda Underkläder – Rött set med g-string 

Aranmei har verkligen levererat när det kommer till röda underkläder och flera av deras modellen är väldigt snygga så de får vara med även som vårt tredje alternativ på listan. Denna modellen är även den tvådelad med en lite större överdel som är i röd spets och trosan är en riktigt fräck g-string. Modellen finns från storlek S till 2XL och i tre färger till om du vill testa något annat än rött. 

Lucyme Röda Underkläder – 3 delat set

Lucyme är ett rött underklädes set som kommer i tre delar, bh, trosor och midjehållare. BHn är V-formad och har spagetti remmar som är lite tunnare, trosorna är en väldigt liten string med bara en tråd över rumpan och midjehållaren matchar de två andra delarna väldigt snyggt. Modellen finns i 5 olika storlekar och i 4 färger att välja på. 

Aranmei Röda Underkläder – Röda underkläder i nät

Här kommer ett alternativ som skiljer sig ganska kraftigt från de andra på listan då modellen är i nät (se bilderna). Antingen kan man bära plagget som tjejen på bilderna med trosor och bh under, men vi tycker att modellen är till för heta stunder med sin partner och gör sig bäst med bara bodysuiten i nät. Det finns tre färger att välja på, men vi tyckte att den röda var det klart snyggaste alternativet! 

Koemcy Röda Underkläder – Röda underkläder med rosett

En klassisk modell är röda underkläder med en rosett vilket passar perfekt till lite speciella tillfällen man firar med sin partner. Koemcy är just detta och är en bodysuit med en rosett över bysten som ger en exklusiv look till den som bär plagget och den öppna grenen bjuder in till spännande lekar. Modellen finns i 4 storlekar och totalt tre färger. 

Lämna en kommentar