Raffset – Bäst i test

Ett snyggt raffset är ett kul sätt att göra dina intima stunder med din partner ännu hetare! Så i denna artikeln har vi listat ett gäng fräcka och väldigt prisvärda raffset för dig att välja på! 

Evelust raffset – Raffset med höga betyg 

Vårt första alternativ är det inte bara vi som tycker om utan även kunder på Amazon som gett modellen 4,5 av 5 stjärnor över 97 betyg vilket är väldigt bra! Tyget på modellen är transparent då det är i fisknät. Till Evelust får man BH, ett par sexiga trosor, midjehållare och lårband, detta till ett väldigt bra pris. Vi älskade den röda färgen, men modellen finns även i rosa, svart och vitt, dessutom kan du välja på storlekar från XS till 2XL. 

Aranmei raffset – Bästsäljare på Amazon

Det andra alternativet på vår lista kommer från populära Aranmei (det kommer fler modeller från dem senare på listan) och detta är Amazons bästsäljare, vi förstår varför. Modellen är extremt prisvärd och väldigt snygg. Reffsetet är i två delar, där överdelen är lite större, kombinerat med ett par snygga trosor som matchar setet perfekt. Både trosorna och överdelen är i spets oavsett vilken av de 8 olika färgerna man väljer. Modellen finns från storlek S till 2XL. 

Adome raffset – Ett billigt raffset 

Vill man ha ett fräckt raffset men inte vill slanta upp så mycket pengar så blir det inte bättre än Adome. Trots det låga priset så är setet i tre delar med BH, trosor och midjeband, varav allt är i en snygg spetsmodell. Modellen är lite nättare än de övriga på listan och har lite mindre tyg. Du kan välja på 5 storlekar och 5 olika färger. 

Bommi Fairy raffset – Raffset bodysuit

Bommi Fairy skiljer sig ganska kraftigt från de andra modellerna genom att vara en bodysuit, även kallat onepiece. Man kan bära plagget precis som på bilderna med trosor under, men de ingår inte och tanken är egentligen att man bara ska ha dräkten på sig. Bodyn är gjord i en blandning av spets och transparenta material för en fräck look. Den finns även i svart men vi tyckte de röda var så sjukt snygg! 

Aranmei raffset – Raffset i fräcka färger 

Som utlovat kommer här nästa modell från Aranmei och detta alternativ finns i en rad fräcka färger, bland annat den neonfärgade på bilden, men du har hela 11 färger till att välja på. Setet kommer i fyra delar, BH, trosor, midjeband och lårband. Hela Raffsetet är gjort i en kombination av spets och fisknät för att inte så mycket ska lämnas åt fantasin.  

Aranmei raffset – Raffset i 4 delar 

Aranmei får vara med igen och det är helt enkelt för de är grymma när det kommer till raffset och vi gillar väldigt många av deras modeller. Detta setet kommer i 4 delar, BH, en snygg stringtrosa, midjeband och lårband. Banden på denna modellen är lite bredare vilket vi normalt inte gillar, men denna modellen gjorde det sig så himla bra på! Med 10 olika färger och 5 olika storlekar kan alla hitta en kombination som man känner sig snygg i med denna modell! 

Evelife raffset – Raffset i spets 

Vill du ha ett raffset som är helt i spets så är kanske detta modellen för dig. Här får du en elegant look med ett raffset i tre delar. Du får trosor, bh och midjeband med remmar som går ner till stayups (strumpbyxor ingår inte). Modellen finns i 5 färger och 5 storlekar på länken nedan. 

Estink raffset – Ett exklusivt raffset 

Estink har blivit en av våra favorit modeller när det kommer till raffset och därför har vi lagt till modellen i denna artikel. Anledningen är att vi bara älskar hur setet ser ut och man får en känsla av lyx när man har det på sig. Modellen är i 4 delar där det ingår bh, en sexig stringtrosa, strumpebandshållare och lårband. Trosorna, BHn och strumpebandshållaren är i ett lite glansigt tyg som du ser på bilden med kanter i samma spetstyg som lårbanden är gjorda av. Modellen finns i fyra färger, men vi älskar den lila på bilden samt den rosa som med finns på länken nedan!  

Att tänka på innan man köper ett raffset 

Innan man köper ett raffset så finns det lite att fundera över och tips att ta till sig för att det ska bli ett bra köp som man blir nöjd över. Som tur är för dig så har vi listat de absolut viktigaste sakerna att tänka på i denna artikel! 

  1. Storleken

Storleken är en punkt som är i två delar. Det ena är att ett raffset inte kommer att sitta speciellt snyggt om det inte sitter riktigt bra då det är ett lite sexigare alternativ som designats för att sitta lite mer slimmat och framhävande för dina kvinnliga former. Det andra är att man är noggrann med att kolla storleksguiden då storlekar kan variera lite mellan olika märken. De finns på sidorna vi länkar till och ofta ligger de bland bilderna och ibland i texten om produkten. 

  1. Läs recensioner 

Vi har rekommenderat produkter som vi vet är av hög kvalitet och som är väldigt snygga även i verkligheten men det är ändå en bra idé att läsa recensioner från andra kunder som köpt modellen du är intresserad av. Anledningen är att vi har olika kroppsformer och det kan göra att olika modeller sitter olika bra, och det kommer fram lite mer bland kundrecensioner då det ofta är någon som har samma form som du som köpt modellen. Även kundrecensionerna finns på länkarna vi har under de olika raffseten. 

  1. Material

Det finns material som är genomskinliga som mesh, när eller spets, men även material som bomull eller satin som man inte ser igenom. Materialet har även en komfortfaktor som kan vara värt att ta i beaktning, speciellt om man sedan tidigare vet att man trivs extra bra med något material och sämre i ett annat och ska ha raffsetet på sig en längre stund.

  1. Antal delar i setet 

Seten vi listat har olika antal delar. Alla har bh och trosor på denna listan, men vissa har även strumpebandshållare och lårband. Bestäm vad du är ute efter innan du köper setet. Fördelen med att ha hela kittet i fyra delar är att om du inte känner för strumpebandshållaren och lårbandet så kan du använda bara trosorna och BHn, men de andra delarna är tillgängliga för stunder då du vill använda dem. 

  1. Priset 

Många underkläder är enligt oss väldigt överprisade sett till att man kan få en produkt av samma kvalitet och lika bra utseende för betydligt mindre pengar. Det är en av anledningarna till att vi startade denna sajten och alla modellerna på denna listan är väldigt prisvärda alternativ då de är från märken som inte är lika kända som de du hittar i många andra butiker oavsett om det är online eller fysiska butiker.  

Vad betyder raffset?

Raffset är lite finare och fräckare underkläder som kommer i set. Setet består oftast av bh, trosor, strumpebandshållare och lårband, men kan variera något beroende på märket. Ordet raffset kommer från uttrycket ”raffiga underkläder” och då de kommer i set så blir det raff-set.

Slutsats

När det kommer till raffset så finns modellen i en uppsjö olika prisklasser. De vi listat i artikeln är väldigt snygga och bra alternativ som dessutom är väldigt billiga jämfört med andra likvärdiga modeller från andra butiker. Så nu är det enda du behöver göra att välja ut din favorit och slå till! 

Du kanske vill läsa om: Tvättpåse underkläder – Bäst i test

Lämna en kommentar