Rosa bikini – Bäst i test

Rosa är en väldigt populär färg på bikinis som aldrig kommer att gå ur tiden och de flesta är väldigt snygga i färgen. I denna artikeln har vi plockat ut ett gäng läckra rosa bikinis för dig att välja på! 

aQuarilla Rosa Bikini 

Vi börjar med en modell som vi tyckte var väldigt snygg och sticker ut lite trots att den är lite mer täckande än en hel del andra alternativ på denna listan. Toppen sitter väldigt stadigt med band både bakom nacken och över axlarna vilket även ger en bra push up effekt över brösten. Nederdelen är i skrynkligt tyg som är väldigt komfortabelt att ha på sig. 

JFAN Rosa Bikini 

Här kommer ett alternativ från JFAN som är rosa med vita prickar som vi tyckte var en väldigt söt kombination! På bikiniöverdelen är snörningen bakom nacken och på nederdelen på båda sidorna som är ganska högt skurna. Alternativet finns även i 7 andra färger om den prickiga inte skulle vara för dig. 

Sherrylo Rosa Brasiliansk Bikini 

Vårt favoritmärke Sherrylo finns såklart med på denna listan över de snyggaste rosa bikinisarna på marknaden! Just detta alternativet är av den Brasilianska stilen vilket innebär att den är högt skuren över sidorna för att framhäva låren, är lite mindre över rumpan och är skrynkligt i tyget på bikinitrosan för att själv kunna justera in den för att täcka lagom mycket hud! 

Sherrylo Liten Rosa Bikini

Detta alternativet är betydligt mer utmanande än de andra på listan och är en väldigt liten modell, men denna typen av bikini blir allt mer populär så vi tyckte det var viktigt att ha med ett alternativ på listan. Modellen är rosa i tyget som ramas in av vita band för en väldigt snygg design. Över brösten är modellen smal och täcker inte mer än nödvändigt, detsamma gäller på trosan som inte blir mindre än såhär. Stringen är bara ett snöre mellan skinkorna. Vill man sticka ut på ett utmanande sätt så är detta modellen för dig, men det är en typ som verkligen inte passar alla. 

Lseeka Rosa Bikini

Här kommer en modell från Lseeka som vi tycker är ett sexigt alternativ utan att visa speciellt mycket hud. Överdelen har inga axelband utan snöras bakom ryggen, men trots detta så sitter modellen väldigt stadigt då snörningen har flera hål (se bilder på länken nedan). Trosan är högt skuren över sidorna för att framhäva dina naturliga former och även rumpan framhävs på ett snyggt tack vare utformningen. 

Ducomi Liz Rosa Bikini

Ducomi Liz är av den populära V formen med högt skurna höftband och en lagom mängd tyg som ger ett fräckt framträdande utan att direkt sticka ut. Toppen tycker vi är väldigt bra och håller brösten stadigt på plats utan att tumma på komforten. 

Yes Daddy Rosa Bikini 

Detta alternativet är verkligen inte för alla, men vi såg trots allt denna bikinin på stranden ett par gånger förra sommaren och därför får den vara med på denna listan. Vi tycker bilderna talar ganska mycket för sig själva och på bikinin står det daddy på toppen, please på framsidan av bikinitrosan och yes daddy över rumpan.   

Lämna en kommentar