Underkläder spets – Bäst i test

Underkläder i spets är ett snyggt och sexigt alternativ att ha på sig och det är en modell som kan hittas i de flesta kvinnors garderob. I denna artikeln kommer vi att lista ett gäng snygga och prisvärda set med underkläder i spets. 

Qqqqc underkläder spets

Vårt första alternativ är väldigt fint set med bh och trosor i spets som vi gillade från första gången vi såg det. Modellen har en väldigt snygg rosa färg och ett tyg som är ganska transparent för en käckare look.  

Rslove underkläder spets

Rslove är ett set som kommer i tre delar i form av bh, trosor och höfthållare. Materialen är av hög kvalitet och setet är skönt att ha på sig. Det är dessutom justerbart i storlek för att du ska kunna få perfekt passform för just dig. Du kan välja på 5 storlekar och 4 färger. 

Evelife underkläder spets

Evelife har lite större överdel och för att få till perfekt passform på den så kan du justera axelbanden. Trosorna är en lite mindre string för en sexig look. Denna modellen finns 8 olika färger att välja på, i 5 olika storlekar. 

Duhgbne underkläder spets

Här hittar du en lite billigare uppsättning underkläder, men låt inte priset lura dig! Detta är ett set av hög kvalitet som är mycket snyggt. Modellen finns i två färger att välja på, svart och rött. Vi verkligen älskade den röda färgen (vem gör inte). Modellen är lite ovanlig med utformningen på trosan som du ser på bilderna. Detta var något vi gillade!

Bethyall underkläder spets

Här kommer en modell med lite alla hjärtans dag tema tack vare både den röda färgen, men även metall smyckena på BH’n som är hjärtformade. Modellen är ganska genomskinlig i tyget vilket vi tyckte gjorde sig väldigt snyggt med den röda färgen. 

Generic underkläder spets

Detta alternativet är med i den lite billigare kategorin, men som du ser på bilden så gör sig setet väldigt bra och ger en ganska exklusiv look. Precis som de andra modellerna på listan så är materialet transparent.     

Vad man ska tänka på innan man köper underkläder med spets

Precis som med de flesta produkter så ska man tänka till lite innan man slår till med nya underkläder för att man ska få det att bli rätt till just dig. Därför har vi listat ett par punkter att ha i åtanke innan du slår till. 

Vilken modell du ska ha

Olika kroppar passar olika bra i olika typer av underkläder. För att man ska se så bra ut som möjligt gäller det att välja en modell med trosor som du vet sitter bra och snyggt. Överdelen passar oftast bra oavsett vilken modell du väljer för där får du mer möjligheter för justering. 

Storleken

Inget förstör sexiga underkläder lika mycket som dålig passform och då det skiljer lite mellan olika tillverkare i storlekarna så rekommenderar vi alltid att noggrant kolla på deras storleksschema som finns på Amazon-länkarna under varje modell. Det är inte riktigt lika viktigt om setet har mycket justeringsmöjlighet.  

Lämna en kommentar