Stringtrosor med spets – Bäst i test

Vi har skrivit flera artiklar rörande underkläder med spets, men då stringtrosor är en favorit hos många kvinnor så kommer vi att dedikera hela denna artikel åt ämnet. Nedan presenterar vi ett gäng snygga och prisvärda stringtrosor med spets. 

Htruiyaty stringtrosor med spets 

Vårt första alternativ är ett minst sagt prisvärt alternativ med hela 7 par g-stringtrosor med spets i olika snygga färger för runt 200 kr, det är svårt att få mer för pengar än såhär. Detta är en modell som är ganska liten, fräck och är lågt skuren för att passa med i princip alla outfits. 

Sohimary 406 stringtrosor med spets

Märket Sohimary finns med på flera av våra listor, både för underkläder men även för bikinis så det är ett märke vi verkligen gillar. Denna modellen är en v-formad stringtrosa i spets som vi tyckte var väldigt sexig i utformningen och vi låter bilderna tala för sig själva. Klicka på länken nedan för att se fler bilder. 

Du kanske vill läsa om: Stringtrosor bäst i test

Sunm Boutique stringtrosor med spets

Även här finner du ett mycket prisvärt alternativ med hela 6 par trosor för runt 200 kr. Betygen på Amazon är väldigt bra och många kunder tycker precis som vi att detta är en modell som är väldigt skön att ha på sig. 

Calvin Klein stringtrosor med spets

När det kommer till underkläder är det få märken som är så populära som Calvin Klein så det förvånar säkert inte att de hittas på denna listan. Denna modellen är en stringtrosa av typen tanga som såklart är i spets. Gillar man modellen finns den även utan spets i tre andra färger på samma länk nedan. 

Daelesr stringtrosa med spets

Detta är det billigaste alternativet på vår lista och man får ett 6-pack av denna snygga trosa för endast 120kr, så att säga att det är prisvärt är en underdrift. Modellen i sig tycker vi är en snygg trosa som är lite större på framsidan och en lite mindre string på baksidan. Detta kombineras med dubbla midjeband som vi tycker gör looken lite fräckare. Tyget är transparent så man ser igenom det. 

Rekommenderad läsning: C-string trosor

Magi stringtrosor med spets

Magi är en liten sexig stringtrosa som kommer i prisvärda trepack. Modellen är lite dyrare än de andra storpacken, men Magi tillverkas inom EU vilket gör att priset går upp något. Men vi tycker att det motiveras av en snygg design och material som är skönt och av hög kvalitet. Modellen finns i sju snygga färger och 4 storlekar att välja på.   

Se fler g-stringar här

Ukko stringtrosor med spets

Vårt sista alternativ på listan har ett lyxigare utseende. Tyget är mönstrat men ganska transparent och på baksidan pryds trosan av en rosett. Detta är ett perfekt alternativ för att överraska din partner inför en het stund tillsammans. 

Lämna en kommentar