T-String Trosor – Bäst i Test

En t-string är en lite mindre trosa med bara en liten sträng över rumpan och det har blivit ett ganska populärt alternativ i Svenska kvinnors garderober. Så självklart har vi dedikerat en hel artikel till modellen för att du snabbt ska kunna hitta dina nya favorit t-string trosor. 

Girlpal T-string trosor 

Här kommer ett väldigt prisvärt 5-pack med t-stringar för strax under 200 kr. På framsidan är modellen i spets medans stringen och midjebandet bara är ett litet snöre. Modellen finns i 4 olika storlekar från S till XL och du kan välja på lite olika färgkombinationer i paketet. 

Sohimary 401 T-string trosor 

Sohimary är ett märke som vi gillar och de finns även med på våra andra listor över trosor och bikinis. Denna modellen är precis som modellen ovan med bara ett snöre till midjeband och själva stringen. På framsidan av trosorna så är de i spets, men det som skiljer dem mest från övriga på listan är att de även har en öppen gren. 

Sylvie Flirty Lingerie t-string trosor

Sylvie Flirty Lingerie är en snygg t-string helt i spets som precis som modellerna ovan är lågt skurna i midjan. Modellen kommer i paket om 3 trosor och finns i flera färgkombinationer. 

Se fler prisvärda flerpack här.

Libella t-string trosor 

Libella är en trosa där midjebandet är i spets, medan stringen är i vanligt tyg för att komforten ska bli så hög som möjligt för dig. Stringen på denna modell är lite större än de tidigare på listan. Detta är en extremt prisvärd modell då du får 6 par t-stringar för under 130 kr. Du kan även välja mellan ett gäng olika färgkombinationer. 

Adxfworu t-string trosor 

Trots ett konstigt namn får du här en väldigt fräck t-string verkligen syns. Midjebandet har text på sig vilket har blivit populärt att ha synligt på senare år, texten lyder: “hot artist”. Tyget över framsidan och själva t-stringen är i spets och du kan välja på tre olika färger. Röd, svart och vit. Storlekarna går från S till XL. 

Calvin Klein T-string 

Calvin Klein har modeller av alla typer och självklart har de även en t-string. Denna modellen har som vanligt den klassiska Calvin Klein texten på midjebandet, märkets höga komfort och kvalitet. Här får du bara ett par trosor och det är det lite dyrare alternativet som vi valt att ha med på listan. 

Elizoop t-string trosor

Elizoop är en fräck t-string som är i en just nu väldigt trendig modell som du säkert känner igen. Fronten är något v-formad för att midjebanden ska kunnas dra upp lite mer på sidorna för att kunna bli synliga över byxkanten om man vill. Där pryds trosan av texten “love”. Baksidan är en lite mindre string och hela trosan är precis som de flesta andra modeller på listan gjord i spets. Storlekarna går från S till XL och du kan välja mellan olika färger på trosorna som levereras i 3-pack. 

Du kanske även gillar: Stringtrosor hög midja – Bäst i test

Slutsats

Nu har du fått serverat ett gäng snygga t-stringtrosor att välja på. Så det enda som är kvar för dig är att välja ut din favorit och slå till!  

Vi rekommenderar: Stringtrosor – Bäst i test

Lämna en kommentar