Sköna trosor – Bäst i test

Man ska ha höga krav på sina trosor då det är ett plagg man har på sig hela dagarna. Det viktigaste av allt är att de ska vara sköna, men man behöver inte utesluta att de även ska vara snygga, av hög kvalitet och rimligt prissatta. Så med de väldigt högt ställda kraven beslöt vi oss för att testa fram de skönaste trosorna i olika kategorier och skriva denna artikel så att du får ta del av resultatet! 

Danish Endurance – Sköna trosor

Danish Endurance finns med på flera av våra listor vid det här laget och vi tycker att deras trosor är både väldigt sköna och av hög kvalitet. Märket inriktar sig egentligen på att göra träningskläder vilket ställer lite högre krav på deras plagg och detta paret trosor är inget undantag. Självfallet fungerar trosan minst lika bra till vardags och det som gör dem som himla sköna är att de är tillverkade i bambu som är ett väldigt mjukt material att ha på sig! Modellen kommer i pack med 3 trosor i varje för vad vi tycker är ett bra pris. 

Sharicca – Sköna stringtrosor 

Det är många som klagar över att det är svårt att hitta sköna stringtrosor, men som tur är så har vi hittat ett väldigt skönt alternativ som dessutom har en del andra fördelar. Anledningen till att trosan är väldigt skön är att den är väldigt tunn, är i ett mjukt tyg och inte har några sömmar. Den sömlösa designen gör även att de inte ger några troskanter och för att de ska vara extra diskreta finns det inte ens någon etikett med tvättinstruktioner i trosan. Även detta är ett alternativ där trosorna kommer i prisvärda flerpack. På länken nedan finns dessutom en lång rad olika string-modeller att välja på och kombinationer med olika färger i varje paket.  

Se fler sömlösa modeller här

Danish Endurance – Sköna träningstrosor

Danish Endurance får vara med på listan igen och denna gången i den kategori de faktiskt är designade för, nämligen sköna träningstrosor. Vi har valt ut deras modell i string då det är ett populärt val under tights, men det funkar såklart bra med deras modell som vi har högst upp på listan. Modellen har inga sömmar och är tillverkad i bambu vilket gör dem extremt mjuka över hela trosan och tack vare ett bra midjeband så sitter modellen stadigt även om man springer eller lyfter vikter. Modellen säljs i 3-pack som är prisvärda sett till hur sköna trosorna är och att de är gjorda av bambu som är lite dyrare.  

Only – Sköna hipstertrosor

Only hipstertrosor är en modell som alla säkert känner igen då den är ett väldigt snyggt alternativ om man vill ha en trosa med lite mer tyg men som ändå är ett väldigt snyggt alternativ. Modellen är helt tillverkad i ett mjukt spetsmaterial som vi tycker är skönt att ha på sig. Alla tycker inte att spets är så skönt att ha på sig, men om det är ett material man gillar så tycker vi att detta är väldigt sköna trosor! Modellen är även billig där man får 3 par sköna trosor i varje paket. 

Sharicca – Sköna trosor med hög midja

Ingen har sagt att sköna trosor inte kan vara snygga och det bevisar Sharicca med denna snygga modell som har lite mer tyg, är hög över midjan men övergår till en string över rumpan. Precis som med den förra Sharicca modellen så är detta en väldigt tunn trosa utan sömmar vilket gör den till ett väldigt skönt alternativ som man knappt märker att man har på sig. Modellen säljs i 4-pack där man kan välja på ett gäng olika färgkombinationer i varje paket. 

Niwicee – Sköna trosor med magkontroll

Vill du ha en trosa som har magkontroll, ser snygg ut och är skön att ha på sig så är Niwicee alternativet för dig. Nu går inte denna typ av trosa att jämföra med vanliga trosor då de trots allt måste sätta kompression på din midja för att ge något resultat över magen, men jämfört med andra liknande modeller tycker vi att detta är det bästa valet. Modellen är i string vilket gör att du slipper troskanter genom dina kläder och modellen är faktiskt snygg vilket oftast inte är fallet med denna typ av modell. 

Att tänka på när man ska köpa sköna trosor

Om man letar efter riktigt sköna trosor så bör man tänka igenom några saker och ta till sig ett par tips innan man slår till. Vi listar allt du behöver tänka på här! 

Storleken: Storleken är den viktigaste punkten av alla oavsett vilken modell man tänkt köpa. Om man har en för liten trosa så kommer den att klämma och skava, medan en för stor kan korva sig och bli obekväm på grund av det. Så läs tillverkarens storleksguide noggrant då storleken kan variera lite mellan olika märken.

Vad du ska ha trosorna till: Ska du ha dem till vardags, ett finare tillfälle eller när du tränar? När och hur du tänkt använda trosorna avgör vilken modell som passar bäst till resten av dina kläder och försök hitta den modell som är skönast för just ditt användningsområde. 

Materialet: Materialet kan variera lite mellan olika personer då vi till exempel märkt att vissa älskar spets, medan andra avskyr det. Och detta är något som finns med de flesta material. Men många tycker att bomull är väldigt skönt, och vi rekommenderar alltid bambu då det är otroligt mjukt och något som många inte har testat ännu. 

Undvik sömmar: För vissa är sömmarna boven som gör att ett par trosor inte blir sköna och vi rekommenderar att testa modeller som inte har sömmar för att se om det hjälper dig. 

Slutsats

Nu har du fått de skönaste trosorna i olika kategorier presenterade för dig, lite tips att tänka på och nu återstår bara för dig att välja ut dina favoriter och slå till på dina nya och sköna trosor! 

Du kanske vill läsa om: Mjuka stringtrosor – Bäst i test

Lämna en kommentar