Mjuka stringtrosor – Mjukaste modellerna

Vissa kvinnor älskar att ha stringtrosor och tycker att de flesta alternativ är sköna nog att ha på sig, men för andra så kan det vara svårt att hitta stringtrosor som inte sitter obekvämt, skär in och känns hårda i modellen. Dessutom är stringtrosan det bästa alternativet till vissa outfits så det är en modell alla kvinnor behöver ha i sin garderob. Som tur är har vi testat fram ett gäng modeller som är väldigt mjuka och kommer att kännas sköna att ha på sig för de flesta som köper dem! Vi listar dem nedan. 

Danish Endurance Mjuka Stringtrosor

Denish Endurance är egentligen designade för fysisk aktivitet som löpning eller gym och i de miljöerna ställs väldigt höga krav på att stringtrosan ska vara mjuk och skön att ha på sig även när man är aktiv och blir svettig. Och trosan fungerar såklart lika bra även om du inte tränar och vi tycker att det är ett väldigt mjukt alternativ. Det som gör dem så mjuka är till stor del materialet de är tillverkade i, vilket är bambu som blir allt mer populärt just för att det blir väldigt mjuka och sköna kläder att ha på sig. Modellen kommer i prisvärda 3-pack där du kan välja på ett gäng olika färgkombinationer. 

Modellen finns även med på våra listor över: Trosor för träning och Stringtrosor för träning

Ow Intimates Mjuka Stringtrosor

När det kommer till mjuka stringtrosor så tycker vi att Ow Intimates är det snyggaste alternativet att välja på. Modellen har en mindre string på baksidan, tunna band runt midjan och tyget är väldigt tunt vilket gör att trosan blir något transparent. Just för att tyget är så tunt och att stringtrosan är tillverkad i 68 % bambu, 28 % bomull och 4 % spandex så blir den väldigt mjuk och komfortabel att ha på sig. Modellen finns från storlek S till XL och man kan finjustera storleken på midjebandet för helt perfekt passform. 

Adorel Mjuk Stringtrosa 

Adorel är ett väldigt mjukt alternativ för att det är en stringtrosa som är designad för att inte synas under kläderna, det är en sömlös modell. Det gör att det dels inte är några sömmar i kanterna som kan vara problemet för vissa kvinnor och de är extra tunna för att det inte ska bli några troskanter. Just detta alternativ är dessutom väldigt prisvärt då man får 6 par trosor för cirka 225 kr. Modellen finns i svart och den beiga färgen på bilden. 

Sharicca Mjuka Stringtrosor

Även Sharicca är en trosa utan sömmar som är väldigt tunn och är mjuk av samma anledningar som Adorel. Detta är främst ett alternativ på design och trosan är lite mindre i stringen och har ett smalt midjeband. Trots att trosan sitter väldigt slimmat så är den väldigt mjuk och vi tycker att detta är en kanonmodell. Även här kommer modellen i ett flerpack, fast med 7 i varje förpackning till en kostnad om runt 350 kr och du kan välja ett flertal olika färgalternativ på de mjuka stringtrosorna. 

Att tänka på när du ska köpa mjuka stringtrosor

Det finns några saker att ta i beaktning när du är på jakt efter mjuka stringtrosor och de listar vi här. 

Materialet: Om du testat flera olika stringtrosor och inte tycker att de är mjuk nog så rekommenderar vi att prova en modell i bambu. Det är det mjukaste materialet vi testat och tycker att det är fantastiskt skönt. Annars rekommenderar vi att testa samma material som du gillar på dina vanliga trosor och är van att gå i. 

Tjocklek på trosan: För vissa är det inte materialet som är problemet utan tjockleken på trosan och det är därför vi har med två modeller på listan som är extremt tunna och utan sömmar just för att många tycker att det känns som man inte har något på sig med denna typen av modell. 

Modell på trosan: Att du är på jakt efter en stringtrosa, det förstår vi. Men det finns som du vet en lång rad olika former och storlekar på stringtrosor och olika modeller passar olika bra på olika personer. Här får man tyvärr prova sig fram lite för att hitta just sin favorit. Om du inte tycker en trosa med liten string och tunt midjeband är mjuk nog, prova en större, eller tvärtom.

Storleken: En trosa som är för liten kan kännas hård för att den spänner åt för mycket, en för stor modell kan kännas hård för att den korvar sig. Därför är det väldigt viktigt att du noggrant läser tillverkarens storleksguide som finns på sidorna vi länkar till. Speciellt då det kan variera lite i storleken mellan olika tillverkare.   

Slutsats

Nu har du fått lite saker att tänka på innan du köper dina nya och mjuka stringtrosor, samt några riktigt mjuka modeller att välja på. Så nu återstår bara för dig att klicka hem dina favoriter och njuta av att ha stringtrosor utan att det stör under dagen!

Du kanske vill läsa om: Sköna trosor – Bäst i test

Lämna en kommentar