Billiga bh flerpack – Bäst i test

Är du på jakt efter väldigt billiga och prisvärda BHs så är flerpack vägen att gå då priset ofta går ner väldigt mycket om man köper flera åt gången. Som tur är så har vi testat fram de bästa billiga flerpacken med BHs och listat dem i denna artikel!

Dorina Billig Bh Flerpack – T-shirt bh billigt flerpack

Dorina är en väldigt snygg bh som är i t-shirt modell som kommer i prisvärda 2-pack. Modellen täcker en ganska stor del av brösten och håller dem stadigt på plats utan att på något sätt tumma på komforten. 2-packen finns i tre olika rätt diskreta färgkombinationer. 

VaiKanHai Billiga Bh Flerpack – Bralette bh billigt flerpack 

VaiKanHai må kanske ha ett lite udda namn men deras BH är minst sagt prisvärd och av en kvalitet som vi blir förvånade över att man kan få för detta priset. Modellen är vadderad, har lite mer tyg och sitter väldigt skönt. För runt 150 kronor så får du 3 par bh och du kan välja på 8 olika färgalternativ. 

Vertvie Billiga Bh Flerpack – Billig sport-bh flerpack 

Vertvie är en väldigt snygg sport-bh som ger en push-up effekt över brösten och modellen kan användas både under din outfit eller bara tillsammans med ett par snygga leggings när du tränar. Vi gillar att banden på BHn är lite tunnare då det ger ett snyggt utseende, men utan att de på något vis skaver eller gör att BHn sitter dåligt. Modellen kommer i ett 3-pack som vi tycker är väldigt prisvärt och du kan välja på hela 18 olika uppsättningar när det kommer till färg. 

Duufin Billiga Bh Flerpack – Billig spets bh flerpack 

Duufin är ett lite fräckare alternativ som helt är tillverkat i spets, men har vaddering i kuporna som du kan ta bort om du skulle föredra att använda BHn utan. Remmarna är lite tunnare vilket vi tyckte var skönt. Här får du hela 5 par BH i varje förpackning i de färgerna som du ser på bilden vilket vi tycker gör alternativet väldigt prisvärt.    

Vertvie Billig Bh Flerpack – Billig bh med öppen rygg flerpack

Vertvie får vara med på listan igen och denna gången med en modell har lite bredare axelband, push-up och en öppen rygg. Modellen är designad som en sport bh men passar väldigt bra även till dina vanliga outfits. Modellen är lite dyrare än de andra på listan även om vi fortfarande tycker att det är ett prisvärt alternativ då kvaliteten på produkten är väldigt hög sett till vad man får betala. Även här kommer modellen i 3-pack där du kan matcha och mixa mellan ett gäng olika färgalternativ. 

Shekini Billig Bh Flerpack – Elegant bh flerpack 

Shekini får vara med på listan då det dels är ett företag vars produkter vi tycker mycket om, men även för att produkten såklart levererar. Modellen ser lite mer elegant och exklusiv ut trots att den har ett ganska lågt pris. Vi gillar designen med lite mer tyg under bysten som är prytt med spets och de tunna axelbanden som gör att man kan modellen under de flesta outfits. Detta är ett 2-pack som bara finns i färgerna på bilden. 

Slutsats

Vill man ha en BH i som är snygg, av hög kvalitet och inte kostar skjortan så är alla alternativen i denna artikel modeller som passar in på de tre punkterna. Det enda du behöver göra är att välja ut vilken som är din favorit och så till!

Rekommenderad läsning: Push-up bh – Bäst i test

Lämna en kommentar