Få smalare midja och större rumpa – Allt du behöver veta!

Att skaffa sig en smalare midja men göra rumpan större är en dröm för många tjejer som är ute efter att skaffa sig den åtråvärda timglasfiguren! Som tur är finns det en lösning som kommer i två olika delar. Det ena är att införskaffa och börja använda en midjetränare, det andra är att gå till gymmet och träna. 

Midjetränare – Det du behöver veta 

En midjetränare är ett plagg man har på sig som sätter press runt midjan för att forma den och hjälpa dig att tappa fett. Det finns lite olika modeller på marknaden där en del är utformade som korsetter andra band som man virar runt midjan. Båda alternativen fungerar men bör användas vid olika tillfällen. Nedan presenterar vi ett alternativ av varje. 

Yianna Midjetränare – Bästa alternativet för vardagsbruk 

Yianna är en kanonmodell när det kommer till midjetränare som man kan använda till vardags. Direkt när du sätter på plagget så kommer din midja att se smalare ut, men använder du produkten kontinuerligt över lång tid så stannar resultaten kvar även när du inte använder Yianna. Modellen finns dessutom i en uppsjö av olika färger och storlekar så alla kan hitta en modell som passar bra. 

Anledningen till att vi rekommenderar denna modellen till vardagsbruk och inte i gymmet är att den är väldigt ordentlig så samtidigt som resultaten är väldigt bra så är den inte så komfortabel att ha på sig när man tränar på gymmet, däremot vid promenader tycker vi att det funkar superbra. 

Yianna är tillverkad i tre lager, där det yttersta är i latex vilket ger både bra resultat och gör modellen väldigt stabil, det förstärks ännu mer av stålskelettet som sitter i mittenlagret. För att den ska vara skön att ha på sig så är det inre lagret som ligger mot huden i mjukt bomull. 

Modellen går även att justera i tre olika inställningar när det kommer till hur hårt du vill spänna åt den. Detta är dels väldigt bra för att man kan börja lite mer försiktigt för att sedan spänna åt den mer och öka kompressionen när man vant sig, men det är även bra då man kan spänna åt mer allt eftersom midjan blir smalare. 

Slutsats

Det går att använda Yianna även på träning, men vi tycker att det finns bättre alternativ då och att Yianna passar bäst för dig som vill kunna ha den till vardags. 

Venuzor Midjetränare – Bästa modellen för gymmet 

För dig som vill använda din midjetränare på gymmet för att få en smalare midja samtidigt som rumpan växer så är Venuzor alternativet för dig. Denna modell är specifikt designad för att användas i gymmet även om man såklart kan använda den vid andra tillfällen med.

När du har Venuzor på dig så gör den att du bränner mer fett genom att höja temperaturen i midjan och du kommer att svettas mer. Som tur är så absorberar Venuzor svett väldigt bra och vi tycker att den gör ett utmärkt jobb tack vare att den är tillverkad av väldigt högkvalitativa material. 

Slutsats

Denna modell är inte riktigt lika effektiv som Yianna, men den är designad att användas vid träning och vara komfortabel när man har den på sig. Så vill du ha en modell som fungerar i gymmet är detta alternativet för dig! 

Se fler modeller här.

Tips för bästa resultat 

För bästa resultat rekommenderar vi en av varje midjetränare. Det är nämligen perfekt att ha en modell som fungerar hemma och till vardags som ger väldigt stor formande effekt när du har den på dig, och kombinera med en modell som hjälper dig att bränna extra fett i gymmet.   

Träning för en smalare midja och större rumpa 

En smalare midja löser du enkelt med produkterna ovan, nu har vi kommit till segmentet när det är dags att skaffa en större rumpa och där finns tyvärr inga produkter som hjälper dig på vägen utan du måste träna. Det som kommer att ge bäst resultat är att lyfta vikter i gymmet och det är tre övningar som kommer att vara allt du behöver för att lyckas! 

Squats: Du har hört om dem, sett dem och troligen även gjort dem vid något tillfälle förut. Stången på axlarna, böj dig ner och ställ dig upp igen. Rumpan kommer växa och även låren kommer att få sig ett ordentligt träningspass. 

Marklyft: Marklyft är en övning som tränar nästan hela kroppen i en rörelse som är en av de mer naturliga rörelserna för kroppen. Nämligen att böja sig ner, ta tag i en vikt och ställa sig upp igen. Den mest involverade muskelgruppen är den största muskeln på kroppen, nämligen rumpan. 

Hip thrusts: Hip thrusts är en övning som verkligen isolerar rumpan och ingen annan övning får den att växa snabbare! 

Om du kör dessa övningarna 2 till 3 pass i veckan så kommer din rumpa garanterat att växa! (kör dem ganska tungt med 8 till 12 repetitioner för snabbast resultat)

Träna hemma: Om du som många andra inte har tid att ta dig till gymmet så kan man få resultat hemma även om de inte är lika stora och snabba. Kör squats, utfall och hip thrusts varannan dag med din egen kroppsvikt så kommer resultaten så småningom.    

Slutsats

Drömmen om en smalare midja och en större rumpa kan bli sann, men det krävs en liten investering och arbete för att nå hela vägen dit!

Lämna en kommentar