Bikini med smala band – Bäst i test

Bikinis med ett smalt band runt midjan är minst sagt ett populärt alternativ på svenska stränder! En stor anledning är att man får väldigt små tanlines om man ens får några då man enkelt kan flytta bandet under tiden man solar. Dessutom så kan man dra upp denna typen av bikini lite på sidan för att höfterna ska framhävas mer än med många andra modeller. Därför har vi självklart dedikerat en hel artikel åt bikinis med smala band. 

Frdun Bikini Med Smala Band

Vårt första alternativ är en bikinit med smala band som har vad som kallas en o-string. Det betyder att det finns ringar (som du ser på bilden) där det ofta sitter sömmar annars. Modellen är väldigt väl sittande och skön att ha på sig och vi tycker att det är en snygg bikini som inte är allt för utmanande utan gör sig tack vare en väldigt bra passform.

Ghxcj Bikini Med Smala Band

Detta är en bikini i Brasiliansk stil som finns med på flera av våra listor. Modellen är en fräck, lite mindre bikini med väldigt tunna band runt midjan som verkligen framhäver dina naturliga former när du drar upp dem lite extra över höften. Modellen finns i 4 färger och 3 olika storlekar att välja på. 

Gorglitter Bikini Med Smala Band

Detta är vår favorit bikini och har du läst våra andra artiklar har du garanterat sett den flera gånger förut. Detta är en läcker tanga med smala band som dessutom har fått lite extra prydnad i form av metalldetaljer där framsidan av bikinitrosan går ihop med midjebandet. Modellen finns i 4 olika färger (vi älskar den på bilden) och 4 olika storlekar att välja på. 

Sherrylo Bikini Med Smala Band

Även Sherrylo är återkommande på våra listor och är det märke vi gillar mest och vi rekommenderar väldigt många av deras fräcka bikinis. Denna modell är en lite mindre string och en mindre triangel på framsidan för dig som vill ha väldigt lite tyg på bikinitrosan. Med denna modell kan du välja på en uppsjö av färger, närmare bestämt 26 olika alternativ. Så det finns garanterat en färg du kommer att älska. 

Viottiset Bikini Med Smala Band

Vill du ha lite mer tyg men ändå ha smala band på sidorna av bikinin så är detta modellen för dig. Modellen går lite högre upp på sidorna och det kombinerat med smala band gör att dina höfter framhävs på ett snyggt sätt utan att bikinin blir liten i modellen. Även här finns ett väldigt bra utbud med färger, nämligen 24 olika att välja på. 

Sherrylo Bikini Med Genomskinliga Band

Vårt sista alternativ på listan är en modell som inte bara har smala band, utan de är genomskinliga. Vi älskar verkligen modellen och vill man ha en snygg bikini i brasiliansk stil utan några tanlines så är detta den bästa modellen. De genomskinliga banden ger en väldigt sexig look från alla vinklar, men lite extra från sidan. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng fräcka alternativ presenterade för dig. Så nu är det bara för dig att välja ut din favorit och slå till!  

Lämna en kommentar