Lyxiga underkläder set – Bäst i test

Lyxiga underkläder kommer i många olika tappningar så vi har självklart dedikerat en hel artikel åt ämnet och kommer att presentera ett gäng lyxiga underkläder, men till väldigt bra priser! 

Evelife lyxiga underkläder – Lyxiga underkläder i spets

Evelife är ett av våra favoritmärken när det kommer till set som ser lite mer exklusiva ut så det kommer säkert inte som någon skräll att de hamnar överst på denna listan. Detta är ett lyxigt set i tre delar. Trosor, överdel och lårband som alla är gjorda i en snygg spets. Modellen finns i 9 olika färger att välja på, både mer traditionella färger och lite mer färgglada alternativ som på bilden.  

Evelife har flera modeller på vår lista över: Lingerie – Bäst i test

Aranmei lyxiga underkläder – Lyxigt nattlinne 

Även Aranmei finns med på många av våra listor och är ett märke som gör underkläder som ser väldigt exklusiva och lyxiga ut, men har ett pris som är väldigt lågt sett till produkten man får. Just denna modellen är ett lyxigt nattlinne som har spets över bysten och är transparent i tyget över resten av kroppen. Till nattlinnet får man även sexig matchande g-string som vi gillar väldigt mycket.  

Sunesa lyxiga underkläder – Lyxiga trosor och bh

Sunesa skiljer sig från de andra modellerna på listan genom att vara ett traditionellt set av trosor och bh men i en lyxig Fransk design. Precis som många andra lyxiga alternativ så är modellen i en snygg spets både på trosor och bh. Modellen finns i 4 storlekar och 4 färger att välja på. 

Evelife lyxiga underkläder – Lyxig bodysuit 

Här kommer en lyxig bodysuit från Evelife som vi gillar väldigt mycket och som vi tycker passar perfekt för lite hetare stunder med sin partner. Modellen är en body så det är bara en del som är helt tillverkad i spets och för ett lite hetare framförande så är den öppen över grenen. Precis som med andra modeller från Evelife så finns det många olika färger att välja på, så du kan garanterat hitta en färg du älskar. 

Evelife finns även med på vår lista om: Matchande underkläder – Bäst i test

Aranmei lyxiga underkläder – Lyxigt set i 4 delar

Här kommer ett set från Aranmei i 4 delar, du får: Bh, en fräck g-string, midjehållare och lårband. Denna modell passar väldigt bra till dig som vill lämna så lite som möjligt åt fantasin då modellen är lite mindre och transparent i tyget utom där spetsblommorna sitter. 

Bommi Fairy lyxiga underkläder – En lyxig nätbody

Bommi Fairy är en lyxig body som är gjord av en blandning av transparent tyg och spets vilket ger en väldigt läcker och lyxig look. 

Slutsats

Lyxiga underkläder är ett kul och uppskattat sätt att överraska sin partner. Vi har presenterat ett gäng fräcka modeller så nu är det bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Du kanske även gillar: Exklusiva underkläder

Lämna en kommentar