Snygga trosor – Bäst i test

Det är viktigt att ha snygga trosor för att man ska känna sig snygg och sexig både vid mer intima stunder med sin partner, men även för att känna sig fin till vardags. Därför har vi i denna artikeln listat ett gäng snygga alternativ för dig att välja på, oavsett när du tänkt ha dem!

Hatea snygga trosor 

Vi börjar med en lite mindre trosa som är en lågt skuren G-string från Hatea som vi verkligen gillar. Vi tycker den är så snygg att den fått vara med på ett flertal av våra listor. Men modellen är inte bara snygg, den är även skön att ha på sig då den är tillverkad i 88 % nylon och 12 % spandex för både komfort och en bra passform. Storleken kan du själv justera på trosan för att passformen inte bara ska vara bra utan perfekt. Modellen kommer i prisvärda 7-pack där du får alla färgerna som är på bilden ovan!

OW Intimates snygga trosor  

Även detta är en modell som finns med tidigare på vår sajt och vi tycker att modellen är väldigt snygg. Precis som modellen ovan så är det en G-string, men denna modellen är lite större och något högre skuren. Trosan är tillverkad i 68 % bambu, 28 % bomull och 4 % spandex för att den inte bara ska se snygg ut, utan även vara väldigt skön att ha på sig. OW Intimates kommer i en rosa färg med ett tyg som är lite lagom transparent för en snygg look. 

Ukko snygga trosor

Detta är ett alternativ som ser lite mer exklusiva ut i modellen och vi gillar dem skarpt! Trosan är gjord i ett spetsmaterial som är lite lagom transparent och har blivit prydda med en rosett på baksidan precis ovanför rumpan för en lite fräckare look. Modellen finns i två olika färger att välja på och i hela 6 storlekar. Från S till 3XL.

Oh My Dear snygga trosor

Oh my dear är en lite större trosa som är gjord helt i spets. Men det som gör dem snygga är hur de sitter och över rumpan är de en halvstring som vi tycker väldigt mycket om. Modellen kommer i prisvärda 3-pack och du kan välja på 5 olika färger. Tyvärr kan man inte kombinera mellan olika färger utan man får tre av samma. 

Varsbaby snygga trosor

Varsbaby är en lite mindre stringtrosa som är gjord i mesh, vilket innebär att den är ganska transparent. Modellen är en fräck g-string med en liten string, men lite mer tyg på framsidan. Precis som många andra alternativ på listan så kommer trosan i flerpack och kan välja mellan lite olika färgkombinationer och mellan 4 och 6 trosor per paket vilket gör att de även är prisvärda. 

Slutsats

Att hitta ett par snygga trosor kan tyckas svårt då det finns så mycket att välja på. Men vi har gjort ett försök att underlätta sökandet för dig med denna artikeln. Så nu är det bara för dig att välja ut dina favoriter och slå till!

Lämna en kommentar