Stringtrosor – Bäst i test

Stringtrosor är en av de vanligaste modellerna i kvinnors garderober runt om i världen och det finns en uppsjö av modeller att välja på. Därför har vi skrivit denna artikeln där vi listar ett stort antal väldigt prisvärda stringtrosor i olika stilar så att du kan hitta en modell du gillar!

Calvin Klein Stringtrosor – Karusell String 

Det första alternativet kommer från en tillverkare som hamnar högt på de flesta kvinnors lista över de bästa trosorna och det är självklart Calvin Klein. Modellen är vad Calvin Klein kallar karusell string även om vi normalt bara skulle kalla den för g-string. Detta är ett prisvärt 3-pack där du får ett känt märke av hög kvalitet till ett lågt pris! 

Nightease stringtrosor – Seamless string

Denna modellen finns med på flera av våra listor och vi tycker det är en kanonmodell om man vill ha en string utan sömmar, så att oönskade troskanter blir en del av det förflutna. Modellen kommer i ett väldigt prisvärt 6-pack och man kan välja mellan olika färgkombinationer, men vi gillar den som är på bilden. Modellen finns från storlek S till XL och är ett minst sagt både prisvärt och bra alternativ. 

Varsbaby stringtrosor – En stringtrosa med tunna band

Vi älskar denna typen av string med en lite mindre triangel bak, lite mer tyg fram och ett tunt midjeband som man själv väljer hur högt upp man vill ha det. Även här handlar det om ett väldigt prisvärt paket med 6 par trosor i varje. Färgerna finns i olika kombinationer från det på bilden som är 3 par hudfärgade och 3 par svarta, till lite mer färgglada alternativ där du får olika färg på alla trosorna. Modellen finns 5 olika storlekar att välja på. 

HBselect stringtrosor – Stringtrosor för komfort

Detta är en stringtrosa som är designad med högsta komfort i åtanke. Modellen är tillverkad i 52% nylon, 40 % polyester och 8 % spandex, och med 100 % bomull över slidan. Allt för att både passform, hur de sitter och komforten ska bli så hög som möjligt. Modellen kommer i ett prisvärt 7-pack i typen g-string och alla trosor har olika färger som är ganska diskreta. 

Tommy Hilfiger stringtrosor – Högsta betyg på Amazon

Vi har oftast inte med så många kända märken (utom Calvin Klein) på våra listor då de helt enkelt inte är lika prisvärda, men här gör vi ett undantag och har med Tommy Hilfiger. Anledningen är att de på Amazon har 5 av 5 stjärnor i betyg efter att ha blivit betygsatta av 92 kunder i skrivande stund. Modellen är en klassisk string som inte sticker ut på något vis designmässigt, men vi måste säga att både komforten och passformen är helt fantastisk. De är lite dyrare än de andra alternativen på listan, men sett till hur bra de är så rekommenderar vi detta 3-pack. 

Sunm Boutique stringtrosor

Sunm är en stringtrosa som fått vara med på flera av våra listor då det dels är en modell som designmässigt är väldigt populär, väldigt snygg och skön att ha på sig och väldigt prisvärd. Modellen kommer som många andra alternativ på listan i flerpack och här får du 6 trosor till ett väldigt bra pris! Midjebandet är i spets men sedan får tyget över i 95 % bomull och 5 % polyester för att komforten ska bli så hög som möjligt. Du kan välja på 2 storlekar och 3 olika färgkombinationer. 

Generique stringtrosor – En välsittande stringtrosa

Generique har här levererat en väldigt välsittande stringtrosa som är både snygg och skön att ha på sig. De sitter så bra tack vare materialet de är tillverkade i där midjebandet först ser ganska tight ut, men då det flexar sitter det både mjukt och stadigt för att trosorna inte ska kasa runt när du rör dig under dagarna. Resten av trosan är tillverkad i 95 % bomull för högsta komfort och materialet andas väldigt väl. Modellen finns i hela 6 olika storlekar. 

Sharicca stringtrosor – Ett väldigt prisvärt storpack med stringtrosor

Shariccas stringtrosor kommer i paket om 7 trosor för under 300 kr om man tar alternativet med bara svarta (annars kan priset variera något). Modellen är sömlös för att de ska vara så diskreta som möjligt när du har dem under dina vanliga kläder. Anledningen att de hamnar med på denna listan är att de sitter väldigt skönt och passformen är väldigt bra. 

Vad ska man tänka på när man köper stringtrosor? 

När det kommer till att köpa nya stringtrosor så är det en del saker man bör tänka lite på innan man slår till, detta är såklart för att det ska bli rätt så du blir nöjd med ditt köp. 

Storlek 

Tyvärr är det så med kläder att storlekar kan variera lite mellan olika tillverkare och att få till rätt storlek är det absolut viktigaste när du köper stringtrosor både för komfort och för att de ska sitta snyggt på dig. Som tur är så har de flesta tillverkarna storleksscheman som ligger bland bilderna på Amazon-länkarna under varje modell vi har med i artikeln. Så läs igenom den noggrant och mät av dina mått om det skulle behövas så att du blir nöjd med ditt köp. 

Modell 

Stringtrosor kommer i en uppsjö av olika storlekar och modeller som alla sitter olika. Köp en modell som du vet du tycker är snygg och som har suttit bra på dig innan, då kommer du med största sannolikhet bli väldigt nöjd med ditt köp. Om du är osäker googla lite när det kommer till typen av string och kolla hur den sortens trosor sitter på tjejerna på bilderna. 

Material 

De flesta dras till samma material för de helt enkelt är mjukare och har högre komfort. Men kolla upp vad dina favorittrosor som du har idag är tillverkade i och försök hitta en stringtrosa i samma material så vet du att du blir nöjd. 

Om du vill få ner priset 

Vill du köpa dina stringtrosor så billigt som möjligt rekommenderar vi att köpa dem i storpack (det är därför många av våra modeller är flera i varje). Flerpack blir billigare och mer prisvärda. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga, sköna och prisvärda stringtrosor presenterade och lite information om vad du ska tänka på innan du köper en uppsättning. Så nu är det enda som är kvar för dig att välja ut din favorit eller varför inte favoriter och slå till!

Du kanske även vill läsa: Allt du behöver veta om stringtrosor

Lämna en kommentar