Stringtrosor smala band – Bäst i test

Vi älskar stringtrosor som har smala band både för det är en skön modell att ha på sig, men framförallt looken! Så därför har vi gjort en hel artikel där vi listar ett gäng snygga stringtrosor med smala band. 

Varsbaby stringtrosor smala band

Vår absoluta favorit string från Varsbaby får pryda förstaplatsen på listan. Modellen finns med på ett gäng av våra listor vid det här laget och vi älskar verkligen modellen, både hur den ser ut med sitt väldigt tunna band och välsittande utformning men även hur bra komforten är. Modellen är dessutom en väldigt prisvärd stringtrosa då den kommer i 6-pack till ett bra pris. Du kan välja mellan lite olika färgkombinationer på paketen. 

Htruiyaty stringtrosor med smala band

Låt inte det konstiga namnet lura dig, detta är en av våra favoriter och precis som modellen ovan så finns den med på ett flertal av våra listor. Detta är en liten och fräck stringtrosa med smala band, en väldigt liten string och framsidan på trosan är gjord i spets. Du kan själv justera storleken på trosan vilket kan behövas då detta är en modell som bara kommer i en storlek. Även detta är ett väldigt prisvärt alternativ då du får 7 par trosor i varje paket som kostar ca 200 kr. 

Ynefy stringtrosor smala band

Ynefy är en nykomling på våra listor men vi tycker att man får en riktig vinnare här om man är ute efter en stringtrosa med smala band och som är seamless. Modellen finns i 8 olika färger som alla är ganska diskreta och i 3 olika storlekar. Modellen är lite dyrare än de flerpacken på listan men vi tycker att det vägs upp av trosans kvalitet. 

Zsbqyl stringtrosor med smala band

Här får du en klassisk stringtrosa med smala band i g-string. Modellen är perfekt för dig som gillar att kunna dra upp banden lite på sidorna av höften för att din figur ska framhävas lite extra. Modellen kommer i 4-pack där man får en vit, en röd, en grå och en svart trosa i varje. Modellen finns i 5 olika storlekar. 

Moaspr stringtrosa smala band

Moaspr sticker ut och skiljer sig helt från de andra modellerna i designen. Visst, den har ett smalt band och en lika smal string, men på framsidan är den lövformad istället för triangelformad som de andra modellerna. Vill du ha en lite annorlunda stringtrosa med smala band som sticker ut så kan detta vara modellen för dig! Dessutom kan du välja på hela 12 olika färger. 

Muzboo stringtrosor smala band

Här kommer en fräck stringtrosa som har smala band om än inte riktigt lika smala som de andra modellerna på listan. Men vi gillade trosan och framförallt färgerna som ser lite sidenaktigt ut. Men modellen är tillverkad i 90% nylon och 10% spandex för att de ska ha bra passform och sitta stadigt på plats utan att tumma på komforten. 

Slutsats 

Nu har du fått ett gäng snygga stringtrosor med smala band serverade och det enda som återstår är för dig att välja ut dina favoriter!     

Lämna en kommentar