Bikini – Bäst i test – Årets snyggaste modeller 

Att välja bikini kan vara svårt då det finns så otroligt många olika modeller och färger att välja mellan. Så därför har vi skrivit denna artikeln där vi listar ett gäng snygga modeller i olika stilar för dig att välja mellan.

Sherrylo Brasiliansk Bikini 

De senaste åren har Brasilianska bikinis blivit allt mer populära och syns på varje badplats under soliga sommardagar. Vi älskar de flesta modeller från Sherrylo och framförallt deras Brasilianska bikinis och här presenterar vi faktiskt två olika alternativ för dig att välja på. Både modellerna är lite mindre bikinis med en string i en lagom stor storlek och som man själv kan justera på bikinin till viss del. Båda modellerna har triangelformade överdelar och är högt skurna över höften vilket gör att dina naturliga konturer över höfterna framhävs på ett elegant och snyggt sätt. Det som skiljer modellerna åt är att det ena alternativet har genomskinliga band både i midjan och axelbanden. Detta för att man inte ska få tanlines. 

Detta är en modell som vi verkligen älskar i båda utförandena och vilken man gillar är helt enkelt en smaksak. Du kan välja på en uppsjö av olika färger både lite mer diskreta och betydligt mer färgglada alternativ. 

CheChury Bikini 

Även CheChury är en bikini som återfinns på flera av våra listor och är en modell vi gillar väldigt mycket. Även detta är en något mindre bikini som är av typen tanga men den visar inte så mycket hud som modellen ovan. Överdelen av bikinin är triangelformad och detta är en modell som vi tycker sitter väldigt skönt och stabilt, även om man är aktiv och rör på sig mycket. Modellen finns i 7 snygga färger att välja på, även om vi blev förälskade i den röda på bilden. 

Viottiset Bikini 

Viottiset tickar alla boxar för vad som ser ut att bli trenderna i årets badmode. Den är högt skuren över höfterna, har tunna band med snörning på sidorna och finns i 24 olika färger att välja på. Denna modellen ger intrycket av att vara lite mindre tack vare de tunna banden men har mer tyg både på fram och baksidan av bikinin är de två första alternativen på listan. De lite högre banden runt midjan framhäver dina naturliga kurvor på ett snyggt sätt. 

Sherrylo Liten Bikini 

Denna modellen från Sherrylo kommer verkligen inte vara för alla. Vi trodde inte riktigt att så många skulle hålla med oss och gilla bikinin lika mycket som vi, men då vi har sett från våra andra listor att det är en populär modell som köps betydligt oftare än vi hade väntat oss så får den vara med på listan. Detta är vad man kallar en micro bikini vilket innebär att den bara har en liten triangel som täcker på framsidan av bikinitrosorna och stringen är i samma storlek som bandet som går runt midjan. Modellen finns i 13 olika färger att välja på, som om du gillar modellen så finns det garanterat även en färg du kommer att tycka om.  

Sherrylo finns även med på denna listan!

CheChury V-formad bikini 

Om du som oss spenderar mycket tid på stranden har du säkert sett att V-formade bikinis blivit väldigt populära och att allt fler bär dem för varje sommar som går. Så självklart har vi med vår favorit bikini i denna formen på listan. Modellen kommer från CheChury och är väldigt v-formad genom att vara lågt skuren på framsidan, väldigt högt skuren på sidorna för att sedan gå över i en snygg och lagom stor string på baksidan av bikinin. Detta gör att denna modellen verkligen framhäver dina höfter och rumpa extra mycket. 

Gorglitter Bikini 

Detta är vår absoluta favorit bikini som finns med på våra listor över både sexiga bikinis och snygga bikinis. Det är en utstickande modell i tanga som har en otroligt bra passform tack vare det stretchiga materialet som dessutom är väldigt skönt att ha på sig. Vi gillade även detaljerna i metall som sitter på framsidan av både bikinitrosan och överdelen. Modellen finns i fyra olika färger, men vår favorit är den som är på bilden! 

Att tänka på när du köper en bikini 

Som med allt annat så är det lite saker man bör ha i åtanke när man ska slå till på en ny bikini och vi har listat de viktigaste punkterna nedan! 

Att välja rätt modell för dig

Denna punkten är egentligen två punkter som är ihopslagna, det ena är att välja den modell som passar bra till din kropp och dina former, men vi gissar att du redan har ganska bra koll på vad för former du passar i. Det andra är att du köper en modell som inte bara ser bra ut, utan du ska även trivas när du har den på dig. Flera av modellerna på listan är lite mindre och fräckare alternativ och det är ditåt modet är på väg då bikinis överlag blir mindre för varje år som går. Men med en sådan modell måste du själv känna dig komfortabel eller bör du kanske välja en större bikini. 

Storleken

Oavsett vilken modell du väljer så är storleken extremt viktig! Inget förstör en bra look på stranden som en dåligt sittande bikini och därför rekommenderar vi alltid att noggrant kolla storlekarna på de olika modellerna innan du bestämmer. Oftast finns ett schema med de exakta måtten bland bilderna på länkarna vi lagt in under modellerna. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga bikinis inför årets säsong att välja på så nu är det enda som är kvar för dig att välja vilken modell du gillar bäst och slå till så du är redo när värmen kommer till oss! 

Lämna en kommentar