Trosor öppen gren – Bäst i test

Trosor med öppen gren är ett väldigt fräckt plagg att ha på sig om man vill överraska sin partner med en sexig outfit för att hetta upp sexlivet. I denna artikel listar vi ett gäng snygga alternativ för dig att välja på! 

Generic Trosor Med Öppen Gren 

Vårt första alternativ är inte bara trosor utan ett helt set. Vi älskade att trosan går ganska högt upp på sidorna och tyckte att det var en modell i väldigt smakfull mängd tyg och lagom utmanande för en sexig look.

Aisoo Trosor Öppen Gren

Dessa trosor från Aisoo är inte bara öppna över grenen utan även över rumpan. Vi tog med modellen på listan just för att den är ganska öppen jämfört med andra modeller på listan vilket vi tyckte gjorde dem till ett läckert alternativ. 

Legbox Öppna Trosor 

Här får du en liten sexig string som är öppen över grenen. Tyget på framsidan är transparent så man ser genom trosan. Modellen har även dubbla sidoband för att ge ett lite fräckare utseende som vi gillade. Du kan välja på tre olika färger. 

Selente Trosor Med Öppen Gren

Trosorna från Selente går lite högre upp och är lite större, men går över till en sexig string över rumpan. Modellen är även utsmyckad med pärlor på framsidan ovanför den öppna grenen. 

Oh Yeah Lady Trosor Med Öppen Gren

Här hittar du ett par läckra hotpants i spets med öppen gren som vi verkligen gillade både utseendet och hur sköna de var att ha på sig. Modellen finns i fyra olika färger för dig att välja på. 

Yyout Trosor Med Öppen Gren

Yyout är en lite större trosa som kommer i ett snyggt mönster i spets. Materialet är även lite genomskinligt för en extra fräck look. Vi tycker att detta alternativet är lite mer elegant än många av de andra på listan. 

Juyamh Trosor Med Öppen Gren

Detta är en lite enklare och mindre modell. Modellen är i string och självklart så är grenen öppen precis som på de andra alternativen. Du kan välja på två olika färger. 

Varför ska man ha trosor med öppen gren? 

Trosor som har en öppen gren är ett sexigt plagg som garanterat kommer att liva upp ditt och din partners sexliv. Vi älskar denna typen av trosa och tycker att det gör de intima stunderna än mer heta. 

Vad ska man tänka på innan man köper trosor med öppen gren? 

Det finns egentligen inte så mycket att tänka på mer än modell och storlek. Välj en modell som du vet du passar i och kommer att sitta bra på just din kropp. Med denna typ av plagg är storleken viktigt för att trosorna ska sitta snyggt på dig. Så var noga med att kolla storleksscheman som tillverkarna ofta samlar bland bilderna på Amazon-länkarna.     

Lämna en kommentar