C-string trosor – Bäst i test 

C-stringen är på uppsving och blir vanligare och vanligare så varför inte haka på den senaste trenden genom att kolla in de fräcka modellerna vi listat nedan!

Lau-Fashion C-String Trosor

Vårt första alternativ kommer från Lau-Fashion och är den modell vi direkt gillade allra mest. Dels var den väldigt skön att ha på sig och man märker inte av dem alls, men vi gillade även utseendet med rosen som finns i mönstret. Du kan välja på tre olika storlekar och du får både den röda och svarta i ett 2-pack om du väljer modellen. 

Stringtrosor med spets – Bäst i test

Lau-Fashion C-String Trosor

Denna modellen kommer från samma företag som våran favorit och komforten är lika bra med denna modellen. Det som skiljer dem åt är utseendet där detta alternativet inte har något mönster utan istället är släta. Man köper dem i 3-pack och man får en vit, en röd och en rosa c-string. 

Hellery C-String Trosor 

Hellery skiljer sig lite mer i designen från de andra två alternativen vi listat ovan. Denna modellen fungerar på samma sätt men är bara en triangel som är hudfärgad på framsidan, men på baksidan sitter en fjäril på toppen av stringen. 

Syaya C-String Trosor

Syaya är en modell som inte har något tyg på framsidan utan är öppen över fiffin. På toppen av framsidan sitter en liten söt rosett. 

Vanliga frågor om C-string

Även om C-stringen har fått ett uppsving i användning de senaste åren så är det ändå en typ av trosa som många inte riktigt vet vad det är och därför har vi såklart samlat ihop de vanligaste frågorna och besvarat dem nedan!

Vad är en C-string? 

En C-string är en typ av trosa som inte har något band runt midjan utan istället bara är ett skydd över fiffin och en ribba som går från framsidan och upp mellan skinkorna och sitter kvar av sig själv. 

Varför ska man ha en C-string? 

Det finns olika anledningar att ha en C-string. Dels så är det enkelt att dölja och det finns ingen risk att de syns igenom byxorna eller över byxkanten då det är väldigt lite tyg, men ändå tillräckligt för att täcka allt viktigt. 

Är det skönt med C-string? 

Det är ganska individuellt, men då denna typen av trosa blivit allt mer populär senaste åren så är det inte bara vi som tycker om dem. Tycker man det är obekvämt med vanliga stringtrosor så kan det vara värt att testa en C-string istället. 

Vad är fördelarna med en C-string? 

Den största fördelen är att det är ett plagg som är väldigt diskret om man inte vill visa troskanten om man till exempel har en lite mer utmanande klänning på sig eller ett plagg som är lite mer genomskinligt. Det är även många som tycker det är skönt att ha på sig. Vi tycker även att det är ett väldigt fräckt och läckert plagg om man vill se lite extra sexig ut.     

Ett annat alternativ kan vara stringtrosor mini som du kan läsa mer om här.

Lämna en kommentar