Trosor spets – Bäst i test

Trosor med spets är väldigt populära och nästan alla kvinnor har ett gäng i sin garderob. Därför har vi testat fram denna artikel med snygga och prisvärda spetstrosor. 

Htruiyaty trosor med spets

Vi börjar med ett väldigt prisvärt alternativ där du får hela 6 par trosor för runt 200kr. Det är inte bara vi som tycker om denna modell som är tillverkad i mjukt bomull utan modellen har väldigt bra recensioner på Amazon. Detta är en lite mindre modell för dig som gillar att ha en färgglad string. 

Moonight trosor med spets

För vårt andra alternativ så har vi hittat en snygg hipstertrosa med string som kommer i prisvärda 5 pack. Vi gillade att man fick rosa, röd, blå, svart och vita trosor, men det går att välja andra konstellationer. Modellen är gjord i bomull och många recensioner på Amazon beskriver att de är sköna att ha på sig. 

L&K trosor med spets

Detta alternativet skiljer sig ganska mycket från de övriga på listan då du i princip kan byta ut hela troslådan med ett köp som enligt oss är väldigt prisvärt. Här får du hela 10 par med L&Ks minsta paket. Alla modellerna har olika färger och typer, det enda som är samma är att de är i spets. Vi gillade det och tyckte att detta var ett kul alternativ, men alla modeller kommer inte passa perfekt då det är så många olika. 

L&K trosor med spets hipster

Om du gillar hipstertrosor så är detta ett riktigt bra alternativ för dig! Här kan du välja på lite olika paket där det lilla innebär att man får 4 svarta, eller så kan man ta deras största och få hela 7 färgglada trosor för en billig peng. 

Wolbar trosor med spets

För dig som är på jakt efter ett lite lyxigare alternativ så presenterar vi Wolbar trosor med spets. Här får du en trosa som är tillverkad inom EU och av högklassiga material. Modellen är något transparent och väldigt tunn och skön att ha på sig! 

Oh my dear trosor med spets

Oh my dear är ett väldigt sexigt alternativ som är en string med spetskanter och som du ser på bilden så är det ett fräckt alternativ. Modellen är stretching och andas väldigt väl för att komforten ska vara bra för dig som bär den. 

Carl trosor med spets

Sist men inte minst så har vi ett riktigt sexigt 6-pack med spetstrosor för dig som vill ha en uppsättning med modeller som gör sig väldigt bra för heta stunder med din partner. Vissa modeller är öppna över grenen, en har bara pärlor och alla modellerna är väldigt små och fräcka.   

Carl finns även med på vår lista: Pärltrosor – Bäst i test

Lämna en kommentar